Συγκλονιστικός Ηρακλής ο Σάκης Ρουβάς

Χτες το βράδυ πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης θεατρικής παραγωγής «Ο Ηρακλής και οι 12 άθλοι», και πλήθος κόσμου βρέθηκε εκεί για να την παρακολουθήσει.


Σύμφωνα με τις πρώτες δηλώσεις στα social media, ο Σάκης Ρουβάς εντυπωσίασε το κοινό, το οποίο σχολίασε την ερμηνεία του με τα καλύτερα λόγια.


Η Χριστίνα Πολίτη ανέρτησε δύο φωτογραφίες του Σάκη Ρουβά.  Στη μία φωτογραφία, ο γνωστός τραγουδιστής/ηθοποιός πιάστηκε από το φωτογραφικό φακό της δημοσιογράφου, την ώρα της παράστασης και η άλλη τραβήχτηκε λίγο αργότερα όπου οι δυο τους μαζί με μεγάλη παρέα βγήκαν για φαγητό. Τις φωτογραφίες συνόδευε το σχόλιο: «Συγκλονιστικός Ηρακλής ο Σάκης Ρουβάς».


Όπως ήταν αναμενόμενο, από την πρεμιέρα δε θα μπορούσε να λείπει η γυναίκα της ζωής του Σάκη, που δεν είναι άλλη από την Κάτια Ζυγούλη! Μάλιστα, το διάσημο μοντέλο, πόσταρε μία φωτογραφία που τη δείχνει να αγκαλιάζει τον Σάκη γράφοντας ως σχόλιο: «Ο Ηρακλής μου».



Η Δούκισσα Νομικού βρέθηκε και αυτή στην πρεμιέρα του Σάκη Ρουβά και ενθουσιάστηκε με την ερμηνεία του ηθοποιού:  «Κέρδισε και τους 12 άθλους ο Σάκης Ρουβάς! Μπράβο σε όλο τον θίασο και σε όλους τους συντελεστές!», έγραψε η Δούκισσα στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

 

πηγη www.faysbook.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα