Ηλιάδη: Θέλω πολύ κι άλλο μωρό

Για όλα μίλησε η Αγγελική Ηλιάδη σε πρόσφατη συνέντευξή της. Η όμορφη τραγουδίστρια αναφέρθηκε στον μέλλοντα σύζυγο και πατέρα του παιδιού της, Σάββα Γκέντσογλου, τον γιο τους, τα πεθερικά της, τα κιλά της εγκυμοσύνης, τον επικείμενο γάμο της, αλλά και για τη στάση της στα social media, και στα αρνητικά σχόλια που κατά καιρούς ακούει.

«Ήταν απίστευτο το συναίσθημα όταν έμαθα πως είμαι έγκυος. Μπορώ να πω, πως το επιδιώξαμε. Το θέλαμε και οι δυο πάρα πολύ. Και παρόλο που το είχα ξαναζήσει, ένιωθα σαν να είναι η πρώτη φορά. Μάλιστα, στον Μπάμπη, επειδή ήμουν και μικρότερη, πέρασα πολύ χαλαρά αυτούς τους εννέα μήνες. Τώρα ήμουν μέσα στο άγχος μέχρι να γεννήσω. Τους τελευταίους μήνες της εγκυμοσύνης είχα κουραστεί. Ένιωθα έτοιμη να σκάσω και δεν μπορούσα να φάω τίποτα πια. Αλλά θυμάμαι τη στιγμή που ήμουν μέσα στην αίθουσα τοκετού, μόλις βγήκε ο μπέμπης και τον είδα δίπλα μου. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή η πρώτη μου σκέψη ήταν “θέλω κι άλλο μωρό”. Όσες φορές κι αν το ζήσεις, δεν το χορταίνεις» είπε στο People η τραγουδίστρια για την απόκτηση του δεύτερου παιδιού της.

Για τον Σάββα Γκέντσογλου με τον οποίο έχουν αρκετά χρόνια διαφορά ηλικίας, σχολίασε: «Δεν θεωρώ πως παίζει ρόλο η ηλικία, ούτε πως έχει πάντα συνάρτηση με την ωριμότητα. Ένας άντρας είναι πάντα λιγότερο έτοιμος απ΄ότι εμείς να γίνει γονιός, γιατί δεν βιώνει την διαδικασία της προετοιμασίας αυτούς τους εννέα μήνες όπως η μητέρα. Αρχίζει και καταλαβαίνει τι γίνεται, όταν έρθει το μωρό».

Και πρόσθεσε: «Είναι από τους ανθρώπους που του αρέσει πολύ να ασχολείται με τα παιδιά. Δεν είναι κάτι που θα τον κουράσει ή θα τον εκνευρίσει. Έχει απίστευτη υπομονή, την οποία ακόμα κι εγώ δεν έχω πολλές φορές»

Η Αγγελική μίλησε και για τον μόλις 5,5 μηνών γιο της, Βασίλη.  «Είναι πολύ εύκολος στον ύπνο. Δεν με έχει δυσκολέψει καθόλου. Τον θήλασα μέχρι που κόπηκε το γάλα. Δυστυχώς κόπηκε σχετικά νωρίς, γιατί είχα στρες και κουραζόμουν αρκετά τον πρώτο καιρό. Μου άρεσε πάρα πολύ η διαδικασία του θηλασμού. Φέρνει πολύ κοντά τη μητέρα και το μωρό».

Όσο για το πώς έχασε τόσο γρήγορα τα κιλά που πήρε στη δεύτερη εγκυμοσύνη της, αποκάλυψε:

«Κοιλιακούς δεν είχα με το που γέννησα, να μην είμαστε και υπερβολικοί, αλλά μάζεψε εύκολα η κοιλίτσα. Ποτέ δεν αγχώθηκα για τα κιλά. Η ζυγαριά, πριν γεννήσω έδειχνε πως είχα πάρει περισσότερα από 16 κιλά. Τώρα έχω 5 κιλά παραπάνω, αλλά το τελευταίο που σε νοιάζει όταν έχεις στο σπίτι ένα μωρό είναι τα κιλά. Όταν γέννησα ξεκίνησα να γυμνάζομαι με τον Κώστα (τον αδερφό της) και προσέχω την διατροφή μου όσο μπορώ».

Για τις σχέσεις με τα πεθερικά της και τις δηλώσεις της πεθεράς της ότι δεν επικροτούσε τη σχέση του γιου της μαζί της, είπε: «Είμαι ένας χαρακτήρας πολύ εύκολος, έχω μεγάλη υπομονή σε ορισμένα πράγματα, κατανοώ τους άλλους και τον τρόπο που σκέφτονται, και δεν τους παρεξηγώ. Έχω μια αγκαλιά που είναι ανοιχτή. Είναι οι γονείς του ανθρώπου που αγαπώ, και όλα έρχονται σιγά-σιγά».

Η τραγουδίστρια επίσης αναφέρθηκε και στο κράξιμο που «έχει φάει» στα social media.  «Έχω καταλάβει πως ο,τι και να κάνεις, το κράξιμο θα το φας. Είτε μιλήσεις κάπου, είτε δεν μιλήσεις, αν ο άλλος είναι κακοπροαίρετος απέναντι σου, δεν αλλάζει κάτι. Εκεί που πρέπει όμως, δεν είμαι καθόλου ζεν. Αν με προσβάλλεις ή αν πιάσεις στο στόμα σου τα παιδιά μου, εκεί θα πάρω το δικηγόρο μου και από κει και πέρα θα αναλάβει αυτός. Αλλά θα ασχοληθώ μόνο με αυτά που με θίγουν πραγματικά. Τα υπόλοιπα με αφήνουν αδιάφορη».

Τέλος μίλησε και για τον επικείμενο γάμο της με τον Σάββα Γκέντσογλου. «Μου έχει κάνει πρόταση γάμου πολλούς μήνες πριν» είπε και αποκάλυψε πως ο γάμος τους θα συνδυαστεί με την βάφτιση του γιου τους, Βασίλη.


govastileto

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα