Έλτον Τζον: Παντρεύεται τον αγαπημένο του;

Γαμπρός φέρεται ότι ντύνεται ο Ελτον Τζον, ο οποίος, σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, σκοπεύει να παντρευτεί τον Ντέιβιντ Φέρνις σε τελετή που θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή, ακριβώς εννέα χρόνια μετά την πρώτη επισημοποίηση της σχέσης τους.

Οπως έγραψε η εφημερίδα «Mirror», ο 67χρονος ερμηνευτής και συνθέτης, και ο 52χρονος σύντροφός του ετοιμάζουν μια μικρή και λιτή τελετή στην κατοικία τους στο Ουίνδσορ. Οι καλεσμένοι τους, σύμφωνα με καθημερινή εφημερίδα, δεν θα ξεπεράσουν τους 50 - οικογένεια και φίλοι. Μεταξύ αυτών θα είναι ο Ντέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ, ο Οζι και η Σάρον Οζμπορν, και η Λιζ Χάρλεϊ. Ατομο από το περιβάλλον του ζευγαριού είπε στη «Mirror» ότι ο γάμος προετοιμάζεται εδώ και καιρό, ωστόσο δεν θα είναι «θορυβώδης», όπως ίσως θα ήθελε ο Ελτον Τζον, αφού τελικά επιλέχτηκε μια «σεμνή» τελετή.


Το ζευγάρι, που είναι μαζί εδώ και 21 χρόνια, έχει φροντίσει ώστε τα δύο παιδιά του, ο 3χρονος Ζάκαρι και ο μόλις 23 μηνών Ελίγια να έχουν κι εκείνα ρόλο στον γάμο, αφού θα είναι οι «μεταφορείς» των δαχτυλιδιών που θα φορέσουν ο Τζον και ο Φέρνις.

govastileto

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα