Ο Σφακιανάκης άνοιξε ξανά τον ασκό του Αιόλου, με τον Ρέμο

Ο Νότης Σφακιανάκης σε συνέντευξή του στην εκπομπή "Mega με Μία" με τον Μάρκο Σεφερλή προ λίγων ημερών, αναφέρθηκε στον Αντώνη Ρέμο, ανοίγοντας εκ νέου τον ασκό του Αιόλου, με τον Ρέμο να απαντά μέσω instagram με μία φωτογραφία ...συνοδεύοντάς την με την εξής λεζάντα: "Notis ησύχασε". Θυμίζουμε ότι πριν λίγους μήνες οι δυο άντρες βρέθηκαν ξανά στα χαρακώματα, όταν είχε ξεσπάσει το θέμα των πολιτικών "πιστεύω" του Σφακιανάκη και την οργισμένη απάντηση του Ρέμου.

Συγκεκριμένα ο Νότης Σφακιανάκης είχε πει στο πρωινό του Mega τα εξής: "Τον Ρέμο τον συμπαθώ. Το όνομά του είναι Πασχαλίδης, πόσο ωραίο όνομα, αλλά όταν ξεκινάς και τους αφήνεις τους άλλους να σου αλλάζουν το όνομά σου κάτι δεν πάει καλά".

Λίγο μετά μίλησε και για τον Παντελή Παντελίδη. "Κάποια στιγμή πριν από τρία χρόνια κάνω μια συνέντευξη με έναν δημοσιογράφο. Με ρώτησε: "Τι γνώμη έχεις για τον Παντελίδη;". Ειλικρινά επειδή δεν ακούω ελληνική μουσική, μόνο ξένη, ανέκαθεν, του είπα πως δεν έχω γνώμη και δεν μπορώ να απαντήσω. Μου έβαλε ο κουμπάρος μου πριν δυο μήνες και άκουσα ένα ρεφρενάκι, για να μου δείξει κάποιον που με μιμείται. Μου ήταν εντελώς άγνωστος. Τι να πω ψέματα; Του λέω του δημοσιογράφου εσύ τον έχεις ακούσει; Και μου λέει ναι, εμείς τον έχουμε κάνει μέσω του Διαδικτύου. Του λέω εγώ θα σου κάνω τις ερωτήσεις... Είναι ωραίος τραγουδιστής; Είναι εμφανίσιμος; Έχει ωραία τραγούδια; Είναι ιδιαίτερος; Κατάλαβες του λέω τι έχετε κάνει; Όχι ο Παντελίδης, αλλά ο οποιοσδήποτε Παντελίδης", δήλωσε ο τραγουδιστής.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα