Ελληνίδα τραγουδίστρια χώρισε μετά από 4 χρόνια σχέσης

Δρόμους χωριστούς μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης λέγεται ότι τραβάνε πλέον η Ελένη Χατζίδου και ο σύντροφός της, Γιώργος, παρά το ότι συγκατοικούσαν και τους βλέπαμε να λάμπουν από ευτυχία!

Σύμφωνα με δημοσιεύματα που δεν έχουν επιβεβαιωθεί, μέχρι στιγμής, από τους ίδιους, η τραγουδίστρια και ο οδηγός ταξί αποφάσισαν από κοινού να τερματίσουν το ειδύλλιό τους, λόγω του ότι οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις δεν τους άφηναν πολύ ελεύθερο χρόνο και κρατούσαν μακριά τον έναν από τον άλλον.

«Είμαστε τέσσερα χρόνια μαζί. Το μόνο μας παράπονο είναι ότι δεν βρισκόμαστε συχνά, αλλά είμαστε πολύ καλά, δεν έχουμε εντάσεις στη σχέση μας», δήλωνε το Καλοκαίρι στο περιοδικό «Ok!» η Ελένη, ενώ στο περιοδικό «Hello» τόνιζε ότι το ενδεχόμενο να κάνει το «μεγάλο βήμα» μαζί του είναι «μακρινό όσο και κοντινό! Δεν μπορώ να βάλω χρονικά περιθώρια σε αυτό. Η δουλειά μου είναι περίεργη αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν είμαι κατά του γάμου και της οικογένειας».

Η σχέση της τραγουδίστριας και του αυτοκινητιστή -που ξεκίνησε πριν την επιτυχία της Ελένης με το  «Χειρότερα» και λόγω του... Θάνου Πετρέλη, που είναι γνωστός και των δύο- αποκαλύφθηκε τον περασμένο Οκτώβριο, όταν τους «τσάκωσαν» σε θεατρική παράσταση. Από τότε μέχρι και πριν από αρκετές εβδομάδες, το ζευγάρι το βλέπαμε συχνά – πυκνά μαζί, όπως για παράδειγμα στις διακοπές τους στη Μύκονο και σε νυχτερινές εξόδους…

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα