Μητέρα τραγουδιστή: Δεν έχω δει τα δύο μου εγγόνια εδώ και χρόνια

Μετά τη μητέρα της Σίσσυς Φειδά, Μαίρη η οποία, είχε εκφράσει δημόσια το παράπονό της για τη συμπεριφορά της κόρης της, άλλη μία μητέρα παραπονιέται πως εδώ και οχτώ χρόνια δεν έχει δει ούτε το γιό της αλλά ούτε και τα δύο της εγγόνια.

Ο λόγος για τη μητέρα του Λορέντζο Καριέρε, Ματούλα, η οποία παραδέχτηκε πως η σχέση με το γιο της είναι ανύπαρκτη από τότε που εκείνος  παντρεύτηκε την Έλενα Κατραβά: «έχω χρόνια να δω το γιο μου. Ρωτήστε την Κατραβά γιατί.» αποκάλυψε ενώ παραδέχτηκε πως έπεσε πάνω του μία φορά εντελώς τυχαία: «είχε ανοίξει ένα σουβλατζίδικο και τυχαία πήγα με μια παρέα. Τον είδα από μακριά. Δεν ήξερα καν πως αυτό ήταν το μαγαζί του. Ούτε μου μίλησε αλλά ούτε και του μίλησα. Εγώ δηλαδή θα κάνω την κίνηση να του μιλήσω; Εκείνος με έφερε σ’ αυτό τον κόσμο;»

Η ίδια εξομολογήθηκε πως δεν έχει κάνει την παραμικρή κίνηση να δει τα παιδιά του μονάκριβου γιού της, αφού πλέον δεν έχει συναισθήματα: «οχτώ χρόνια δεν τα είδα ούτε μία φορά.Είναι σπόροι μου αλλά όταν ένα παιδί δεν το έχεις δει από μωρό και δεν το έχεις ζήσει. Δεν μπορείς να το αγαπήσεις ξαφνικά» διευκρίνισε και πρόσθεσε: «μπορεί κάποτε να μάθουν ή να ακούσουν κάτι για τη γιαγιά τους».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα