Λάσκαρη για Λυκουρέζο: Τον έπιασα να με απατά 100 φορές!

Αποκαλύψεις-σοκ από τη Ζωή Λάσκαρη για τις απιστίες του συζύγου της Αλέξανδρου Λυκουρέζου. Τον έχω πιάσει... 100 φορές δήλωσε η μεγάλη κυρία του θεάτρου, η οποία φέτος κλείνει 39 χρόνια έγγαμου βίου με τον γνωστό δικηγόρο.

Η ηθοποιός, με αφοπλιστική ειλικρίνεια, παραδέχτηκε πως έχει βιώσει την προδοσία στον γάμο της. Μάλιστα δεν δίστασε να περιγράψει μια σκηνή απιστίας του συζύγου της στον αέρα της εκπομπής του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά. «Μία φορά τον έπιασα στο γραφείο του να με απατά, αλλά δεν μπορούσε να με κυνηγήσει επειδή ήταν σε μια... άσχημη κατάσταση» είπε ξεσπώντας σε δυνατά γέλια. «Οταν του έλεγα λοιπόν ότι με απατάει, μου απαντούσε ό,τι λέτε όλοι οι άντρες, ότι είμαι τρελή! Ομως εγώ ήξερα. Υπέφερα, αλλά στη ζυγαριά με τα καλά και τα λάθη του Λυκουρέζου υπερίσχυσαν τα πάρα πολλά καλά που έχει».

«Αδηφάγοι άντρες»

Η αγαπημένη ηθοποιός ήταν πολύ ευδιάθετη. Δεν έχασε το χαμόγελό της ακόμα και όταν η κουβέντα έφτασε στις προσωπικές αποκαλύψεις της και τη στάση που κράτησε ως σύζυγος. «Το να εκδικηθείς με το ίδιο νόμισμα (σ.σ.: τον σύζυγό σου) το θεωρώ τόσο κουτό. Δεν κερδίζεις τίποτα. Οι ξένες πολύ όμορφες σταρ δεν έχουν όλες απατηθεί; Συνήθως η γυναίκα η ωραία είναι αυτή που την πληρώνει. Οι άντρες είστε αδηφάγοι, δεν λειτουργείτε με το συναίσθημα. Αγαπάτε μια γυναίκα και πολύ εύκολα μπορεί να πάτε με μία άλλη και αύριο το πρωί να το έχετε ξεχάσει».

Στην ερώτηση αν έχουν φτάσει κοντά στο διαζύγιο, η Ζωή Λάσκαρη αποκάλυψε πως «για τον Αλέξανδρο δεν ξέρω, εγώ δεν το σκέφτηκα. Σκέφτηκα ότι δεν πάει, ότι πρέπει να το πολεμήσω, ότι πρέπει να δουλέψω. Θέλει πολλή δουλειά. Είναι έτσι, δεδομένο, τον πήρα και τελείωσε; Δεν είναι δεδομένο τίποτα! Θέλει πολλή δουλειά. Τον έχω πιάσει εκατό φορές. Το πρωί που ντύνεται για να φύγει κι εγώ έχω ξυπνήσει νωρίτερα απ' αυτόν τον λέω "παλικάρι μου". Είναι όμορφος, γοητευτικός. Τον αγαπώ, είναι ο άνθρωπός μου. Τον λατρεύω. Είναι πολύ σημαντικό να έχεις τον άνθρωπό σου. Ο Αλέξανδρος αγάπησε την κόρη και την εγγονή μου σαν να είναι δικά του παιδιά. Εχει μια ψυχή μικρού παιδιού. Το πιο εύκολο είναι να τα τινάξεις όλα στον αέρα, το δύσκολο είναι να τα κρατήσεις».

Σε παλαιότερες δηλώσεις του το ζευγάρι είχε παραδεχτεί πως τα πράγματα στη σχέση του δεν υπήρξαν ρόδινα, ωστόσο παραμένουν μαζί και κάθε χρόνο γιορτάζουν την επέτειό τους, παρουσία φίλων και γνωστών.

Η Ζωή Λάσκαρη, με τη βοήθεια του αγαπημένου της συνεργάτη Γιώργου Σιδέρη γράφει τη βιογραφία της. Θα αναφερθεί σε όλες τις σημαντικές στιγμές της ζωής της που τη βοήθησαν να εξελιχθεί σε αυτό που είναι σήμερα, καθώς και σε όλους εκείνους που βρέθηκαν στο διάβα της καλλιτεχνικής πορείας της και την ανέδειξαν σε σούπερ σταρ, σε μια εποχή που το θέαμα είχε ανάγκη την τέλεια ομορφιά της.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα