Σοκ στον κόσμο της μόδας: Νεκρό βρέθηκε 26χρονο μοντέλο!

Σοκ έχει προκαλέσει στον κόσμο της μόδας –και όχι μόνο-, ο θάνατος κορυφαίου μοντέλου.

Η Κατερίνα Νετόλικα, που έχει πρωταγωνιστήσει στις καμπάνες του οίκου Prada και της εταιρείας καλλυντικών L'Oreal, βρέθηκε νεκρή στα 26 της χρόνια από τον αδελφό της στην μπανιέρα του σπιτιού της στην πόλη Λίτβινοβ στη βορειοδυτική Τσεχία.

Δίπλα της, επίσης νεκρά, ήταν τα δυο κατοικίδια σκυλιά της. Όλα ξεκίνησαν, όταν ο αδερφός της, τηλεφωνούσε και η 26χρονη δεν απαντούσε, με αποτέλεσμα να ανησυχήσει. Αποφάσισε λοιπόν να πάει στο σπίτι της σπάζοντας την πόρτα, όπου και βρέθηκε αντιμέτωπος με το αποτρόπαιο θέαμα.

Η Κατερίνα, τα τελευταία πέντε χρόνια, είχε δεσμό και συζούσε με τον 29χρονο Γιάκουμπ Πετρουτσάλεκ, ο οποίος ήταν παίκτης του χόκεϊ στον πάγο. Ωστόσο την ώρα του θανάτου της, βρισκόταν εκτός χώρας στη Ρωσία για αγώνες.

Ο θάνατος της, έχει συγκλονίσει άπαντες, καθώς η Κατερίνα υπήρξε ένα από τα πιο γνωστά μοντέλα της χώρας. Δούλευε στον χώρο τα τελευταία δέκα χρόνια, έχοντας συνεργαστεί με τους μεγαλύτερους οίκους μόδας. Η αιτία του θανάτου της, παραμένει ακόμα άγνωστη.

Οι φίλοι της, υποστηρίζουν πως ήταν επιρρεπής στην κατάθλιψη, ενώ είχε ιστορικό αυτοτραυματισμών. Ωστόσο έχει ζητηθεί η διενέργεια νεκροψίας ώστε να εξακριβωθεί τι προκάλεσε το μοιραίο.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα