Γαλλία: Παρουσιάστρια κατακρεούργησε τον σύντροφό της

Με τον αγαπημένο της γνωρίστηκαν σε reality show, ενώ η ίδια πλέον έχει δικό της reality και σειρά ρούχων. Πέρυσι ψηφίστηκε ως το πιο αντιπαθητικό άτομο στη Γαλλία.  Τους θεωρούσαν ένα  από τα πιο όμορφα κι ερωτευμένα ζευγάρια της γαλλικής showbiz.  Μαζί στη φωτογραφήσεις, μαζί και στο κόκκινο χαλί.

Και όμως η 22χρονη καλλονή Ναμπίγια Μπενατιά, μοντέλο και διάσημη ριάλιτι σταρ μαχαίρωσε με μανία τον αγαπημένο της, Τόμας Βεργκάρα επίσης πρωταγωνιστή σε ριάλιτι, στο λαιμό και στον τον θώρακα μετά από έναν άγριο καυγά.

Η αστυνομία έσπευσε σε ένα ξενοδοχείο που βρίσκεται σε προάστιο  του Παρισιού, όπου διέμενε το ζευγάρι, αφού οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου άκουσαν κραυγές από το δωμάτιο τους.

Η καλλονή είχε τηλεφωνήσει στη ρεσεψιόν λέγοντας πως τρεις άντρες επιτέθηκαν στον σύντροφο της έξω από το ξενοδοχείο. Από  τις κάμερες ασφαλείας όμως δεν προέκυψε κανένα τέτοιο στοιχείο.

Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν  ότι η κοπέλα πέταξε το μαχαίρι από το παράθυρο,  αφού προηγουμένως το καθάρισε από τα αίματα.

Ο νεαρός άνδρας  νοσηλεύεται στο νοσοκομείο, ενώ οι θεράπονες ιατροί αναφέρουν ότι η κατάστασή του είναι  κρίσιμη, αλλά σταθερή.

Ωστόσο, δεν  έχει σκοπό προς το παρόν να καταθέσει μήνυση κατά της συντρόφου του. Η ίδια αφού νοσηλεύτηκε για λίγο σε κατάσταση σοκ οδηγήθηκε στα κρατητήρια.

Να σημειωθεί ότι η  22χρονη, η οποία  έχει τα παρατσούκλια Μπίμπο  και Κιμ Καρντάσιαν γεννήθηκε στην Ελβετία από πατέρα Αλγερινό και μητέρα Ιταλίδα είχε συλληφθεί όταν ήταν ανήλικη για απάτη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα