Γνωστός ηθοποιός: Δεν είχαμε λεφτά ούτε για το γάλα του παιδιού

Για τις δύσκολες μέρες που πέρασε, όταν δεν είχε χρήματα ούτε για το γάλα του παιδιού του, αλλά και το «πέρασμά» του στην τηλεόραση, μιλά ο Μάρκος Σεφερλής και απαντά σε εκείνους που επικρίνουν την παρουσία του στο πρωινό!

«Υπήρξαν στιγμές που απελπίστηκα γιατί έβλεπα αδιέξοδο μπροστά και δεν είμαι και ο σούπερ κοινωνικός άνθρωπος που θα χτυπήσει πόρτες για οικονομική βοήθεια. Η Έλενα πάλι χτυπούσε πόρτες, κουδούνια κι έμπαινε από τα παράθυρο σε φίλους, γνωστούς, κουμπάρους. Όλοι τους ήταν στο πλευρό μας γιατί ήξεραν τι άνθρωποι είμαστε. Υπήρχαν τότε μέρες που δεν είχαμε λεφτά ούτε για το γάλα του Χαρούλη», εξομολογείται ο κωμικός ηθοποιός, μιλώντας για τις δυσκολίες που προέκυψαν όταν πήρε την απόφαση να σώσει το «Δελφινάριο» από τον πλειστηριασμό και να το «αναστήσει» .

Μιλώντας για την γνωριμία με την σύζυγό του, ο Μάρκος αποκαλύπτει πως μία παράσταση, το «Happy End», για την οποία δεν έβρισκε άλλη ηθοποιό, στάθηκε αφορμή για την γνωριμία τους: «για να με εκδικηθεί με παντρεύτηκε!», λέει με το γνωστό του χιούμορ και παραδέχεται ότι δεν ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά, ενώ, τότε, ήταν και οι δύο σε έναν γάμο.

«Ξανασυστηθήκαμε στην επόμενη δουλειά, τον “Ηλία του 16ου”. Στην αρχή βγαίναμε σαν φίλοι, λέγαμε τα δικά μας, ενώ είχαν τελειώσει οι παλιές μας σχέσεις. Εκεί εμφανίστηκε το ερωτικό στοιχείο. Συνειδητοποίησα ότι μου άρεσε να είμαι με αυτή τη γυναίκα, περνούσα καλά, με ανέβαζε ψυχολογικά. Ήμασταν και οι δύο μετά από δύσκολες σχέσεις και ήταν σαν να ξαναζούσαμε την εφηβεία μας. Βγαίναμε στα κλαμπ, χορεύαμε, γελούσαμε. Κι όλο αυτό μας έκανε πολύ δημιουργικούς στη δουλειά, πηγαίναμε στην παράσταση και πετούσαμε», αναφέρει ο ίδιος.

Μετά από εννέα μήνες και εντελώς ξαφνικά, όπως λέει ο Μάρκος, ήρθε στη ζωή τους ο γιός τους: «η Έλενα δεν ήξερε πώς να μου το πει. Είχε αποφασίσει πως, αν δεν το ήθελα, δεν θα το κρατούσε. Όταν μου το είπε χάρηκα! Ήταν ένα δώρο που μας το έστειλε ο Θεός και έμελλε να γίνει η ευτυχία της ζωής μας», δηλώνει ο ηθοποιός και παραδέχεται ότι ήθελαν να κάνουν κι άλλο παιδί, αλλά δεν το επιδίωξαν και, με την επιστροφή τους στη δουλειά, τα χρόνια πέρασαν.

«Έχω μάθει να αντέχω, αλλά με πικραίνουν ορισμένα πράγματα, γιατί καταλαβαίνω το μέγεθος της κακίας που υπάρχει στον κόσμο», απαντά ο Μάρκος όταν τον ρωτούν για τα «πυρά» που δέχεται, ενώ προσθέτει όλο νόημα πως «κανείς στην Ελλάδα δεν μπορεί να μου εξηγήσει τι είναι ποιότητα».

Τέλος, ο ηθοποιός ξεκαθαρίζει ότι δεν επέβαλε την σύζυγό του στο «Mega Με Μία», αλλά την πρότεινε, όπως έκανε και με τον Στέλιο Κρητικό και, αναφερόμενος στο ζεύγος Λιάγκα – Σκορδά, τονίζει πως δεν βλέπει κανέναν ως αντίπαλο.



Πηγή : συνέντευξη στο περιοδικό «People»

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα