Κοιμάμαι ακούγοντας το ραδιόφωνο της Εκκλησίας της Ελλάδος

Την καρδιά της «άνοιξε» η γνωστή τραγουδίστρια και μεταξύ άλλων μίλησε για τον ρατσισμό, τα κόμπλεξ που είχε μικρή, ενώ παράλληλα αποκάλυψε πως πριν κοιμηθεί ακούει το ραδιόφωνο της εκκλησίας. Δείτε παρακάτω όσα αποκάλυψε η Ειρήνη Μερκούρη.

- Έχεις βιώσει ρατσισμό στη ζωή σου εξαιτίας της τσιγγάνικης καταγωγής σου;

«Όχι. Τουλάχιστον δεν μου το έχουν δείξει. Ούτως ή άλλως, είμαι πολύ καλά με τον εαυτό μου. Στην αρχή ο κόσμος δεν πίστευε ότι είμαι τσιγγάνα και μάλιστα και από τους δυο γονείς. Είναι πολύ όμορφο. Έχει έρωτα. Είμαστε ευτυχισμένοι με απλά και ωραία μικρά πράγματα. Δύσκολα ένας άνθρωπος που έχει τα πάντα από άποψη υλικών αγαθών είναι ευτυχισμένος. Ερωτευόμαστε, αγαπάμε και είμαστε 100% εκεί. Έχουμε πάθος»


- Δεν είχες ποτέ και για τίποτα κόμπλεξ;

«Στο σχολείο πίστευα ότι έχω άσχημη φωνή. Νόμιζα ότι ήταν τραγική. Δεν μιλούσα. Ντρεπόμουν. Είχα επίσης κόμπλεξ με το χαμόγελο μου. Στα παιδικά μου χρόνια θεωρούσα δεδομένο πως είμαι πολύ άσχημη»

- Κάποια στιγμή προβλήθηκε σε εκπομπή ένα βίντεο από τσιγγάνικους αρραβώνες όπου τραγουδούσες.

«Ναι. Ήμουν δεκαπέντε ετών. Τραγουδούσα το «Γκάζι» της Άννας Βίσση. Είχα έρω¬τα με τη Βίσση. Η ίδια μάλιστα είχε πει σε συνέντευξη της ότι είμαι η διάδοχος της. Ήταν πολύ τιμητικό για εμένα».

- Αλήθεια εξομολογείσαι;

«Ναι. Ό,τι με βαραίνει το λέω. Επίσης εδώ και ενάμιση χρόνο δεν βλέπω πια τηλεόραση. Κοιμάμαι ακούγοντας το ραδιόφωνο της Εκκλησίας της Ελλάδος. Έχω βρει την ψυχική μου ηρεμία».
Πηγή: govastileto.gr

 



Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα