Μύρωνας Στρατής: Ο λόγος που χώρισε με την Συνατσάκη

Για το χωρισμό του με την Μαίρη Συνατσάκη μίλησε σε συνέντευξή του ο Μύρωνας Στρατής ενώ διέψευσε τις φήμες που ήθελαν το ζευγάρι να ρίχνει τίτλους τέλους στη σχέση του επειδή φοβήθηκε να προχωρήσει σε γάμο.

«Δεν είχαμε φτάσει στο σημείο να συζητάμε για γάμο, ούτε υπήρχαν σκέψεις για παιδιά. Όταν συζείς είναι μοιραίο να το έχεις στο μυαλό σου αλλά το θέμα αυτό δεν είχε πέσει στο τραπέζι ούτε ήταν η αιτία του χωρισμού» είπε.

Ο τραγουδιστής παραδέχθηκε ότι ήταν δύσκολο μέχρι να πάρουν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους ενώ άφησε να εννοηθεί ότι δεν έχει επικοινωνία με την παρουσιάστρια καθώς «αυτό δεν βοηθάει»

«Από τη στιγμή που τα πράγματα αρχίζουν να μην πηγαίνουν καλά, μέχρι τη στιγμή  που θα πάρεις την απόφαση να προχωρήσεις, είμαι μεγάλη και δύσκολη διαδικασία. Οι αιτίες υπάρχουν μέσα στη σχέση και σε κάνουν να νιώθεις πως κάτι δεν πηγαίνει καλά. Η αλήθεια είναι πως από όλα όσα διάβασα για το δικό μου χωρισμό δεν ισχύει τίποτα» ανέφερε εξηγώντας πως «δεν θεωρώ πως έγινε κάτι το ιδιαίτερο που οδήγησε εκεί. Απλά σε πολλές περιπτώσεις οι σχέσεις έχουν ημερομηνία λήξης. Όταν βλέπεις πως κάτι δεν πάει καλά, είναι πολυτιμότερο να πάρεις την απόφαση να τελειώσει από το να ταλαιπωρούνται δύο άνθρωποι. Καλύτερα να λήξει η σχέση, να παραδεχτείς πως δεν πήγαινε άλλο και να παραμείνετε αγαπημένοι. Πάντως είναι δύσκολο να παραδεχτείς την καθημερινότητα».

Μάλιστα τόνισε ότι ειδικά στην αρχή δεν ένιωθε άνετα με τα δημοσιεύματα και τις ερωτήσεις των δημοσιογράφων…

«Δεν ήταν το καλύτερό μου, γιατί είμαι ένας άνθρωπος χαμηλών τόνων. Σε αυτήν την περίπτωση ή παίζεις κρυφτό ή λες “ναι, αυτή είναι η κοπέλα μου”. Aυτό μου με σόκαρε στο χωρισμό του είναι πόσο ασχολήθηκε ο Τύπος. Δόθηκε μεγάλη έκταση. Αυτός ο βομβαρσιμός δημοσιευμάτων έκανε την κατάσταση πιο δύσκολη. Θυμάμαι μια μέρα που γύριζα στο σπίτι μου μία ένοικος με ρώτησε: “Mυρωνάκο τι έγινε; Χώρισες;» Είχαν συμβεί βέβαια διάφορες ακρότητες εκείνο το διάστημα. Ήμουν για ποτό με τον αδελφό μου, την ξαδέλφη μου και το αγόρι της και την επόμενη μέρα έγραφαν ότι είναι η σχέση μου. Εκεί αισθάνθηκα και πάλι αμήχανα, με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κυκλοφορώ άνετα. Δεν μπορείς να βγεις να φλερτάρεις γιατί δεν ξέρεις τι μπορείς να δεις δημοσιευμένο».

Πλέον μετά από όλα αυτά ο ίδιος παραδέχεται πως έγινε πιο δυνατός. «Αν ξεπεράσεις το αρχικό σοκ πως μένεις μόνος σου μετά η ζωή συνεχίζεται».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα