Στα δικαστήρια γνωστός ηθοποιός με την πρώην σύντροφό του

Μία επιστολή - βόμβα έστειλε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου η πρώην σύντροφος του Ιάκωβου Μυλώνα, η οποία έχει αποκτήσει με τον ηθοποιό μία κόρη που σήμερα είναι 1, 5 χρόνων. Η νεαρή κοπέλα, μεταξύ άλλων, κατηγορεί τον ηθοποιό πως δεν στάθηκε δίπλα της την περίοδο που ήταν έγκυος και δεν τη στήριξε ούτε συναισθηματικά αλλά ούτε και οικονομικά!

«Ήμουν δίπλα του μέχρι και τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης μου, μέχρι και τεσσάρων μηνών έπαιζα σε θέατρα και μαγαζιά μαζί του. Μετά για ευνόητους λόγους σταμάτησα. Ο Ιάκωβος δεν μου έδωσε ποτέ χρήματα στο χέρι απλά τα σπαταλούσε από δω και από κει. Έβγαινε έξω τα βράδια πλέον μόνος Η κορύφωση ήταν όταν μια νύχτα διανύοντας τον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης μου, μου είπε πως πρέπει να κάνουμε ένα τεστ πατρότητας μόλις γεννηθεί το παιδί. Αν ήσασταν στη θέση μου μετά από όλα όσα έχετε δώσει σε έναν άντρα, να σας λέει κάτι τόσο τραγικό… Γιατί όταν είσαι μέρα νύχτα με έναν άνθρωπο και ζεις μαζί του και νιώσεις τόση οργή μετά από αυτό φεύγεις. Έτσι τον άφησα και γύρισα στο σπίτι μου. Από τότε μέχρι και όταν η κόρη μου έγινε 8 μηνών μωράκι είχε να μας δει. Ένας άντρας ο οποίος μιλάει για τα προσωπικά του και δυσφημεί στην ουσία τη γυναίκα που υποτίθεται αγαπάει ακόμα, δεν την πλασάρει σαν περιπέτεια, δεν λέει ψέματα για το “κατά λάθος” και δεν βάζει σε διαδικασία να τρυπήσουν την πατουσίτσα του μωρού του για να έχει μια σφραγίδα ότι είναι δικό του ενώ ξέρει πολύ καλά ότι είναι!!! Στην κλινική όλοι οι άντρες έρχονταν για τις γυναίκες τους με δώρα και τις καλαθούνες… Εγώ είχα τη μητέρα μου για άντρα, η οποία υπερχρεώθηκε για να μπορέσει να προσφέρει τα πάντα σε μένα και στην κόρη μου έως τώρα. Η κόρη μας είναι 1,5 έτους, οπότε κάποιος που έχει παιδιά μπορεί να μετρήσει τα έξοδα που υπάρχουν. Αυτά τα έξοδα δεν ξεπληρώθηκαν ποτέ, αλλά θα ξεπληρωθούν», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ο ηθοποιός, μιλώντας στην εκπομπή «Μία», είπε την δική του εκδοχή. «Έμεινε έγκυος μέσα σε δέκα μέρες. Τόσο γνωριζόμασταν. Εγώ της είπα πως θα την ακολουθήσω αρκεί να βεβαιωθώ πως το παιδί είναι δικό μου. Εμείς οι πατεράδες πρέπει να ξέρουμε την αλήθεια. Δεν της ζήτησα το test DNA στον πέμπτο μήνα αλλά στην αρχή της εγκυμοσύνης. Θα το κάναμε φυσικά όταν γεννιόταν το παιδί», τόνισε, ενώ διέψευσε τα λεγόμενα της πρώην συντρόφου του: «μέχρι τον πέμπτο μήνα πλήρωνα εγώ τα λεφτά στο γυναικολόγο που πηγαίναμε. Μετά έβγαλα με κάτι θαυμάστριες φωτογραφίες στα καμαρίνια, βγήκαν στο internet και τσακωθήκαμε. Σκέψου πως είχα κάνει συμφωνία με την κλινική αλλά και με το γιατρό για το ποσό που θα πλήρωνα τη μέρα της γέννας».

Το ζευγάρι βρίσκεται στα δικαστήρια, ελπίζοντας να βρεθεί μια λύση.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα