Μυστική επίσκεψη σε νοσοκομείο για την Ελένη Μενεγάκη

Μυστική επίσκεψη σε νοσοκομείο για την Ελένη, με τον αγαπημένο της να μη φεύγει ούτε λεπτό από δίπλα της. Μπορεί να κρατά ερμητικά κλειστό το στόμα της και να μην αποκαλύπτει απολύτως τίποτα σχετικό με την εγκυμοσύνη της, όμως όλη η ελληνική showbiz ασχολείται με το αν είναι έγκυος στο τέταρτο παιδί της.

Η βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης -όλως τυχαίως- στην εκπομπή της ντύνεται με ρούχα που τονίζουν τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, προκαλώντας τεράστιο ντόρο, ενώ οι "μπηχτές" από τους συνεργάτες της δίνουν και παίρνουν. Και όλοι ξέρουν ότι οι ατάκες που βγαίνουν στην εκπομπή της δεν είναι ποτέ εν αγνοία της. Το "YES!" κάνει σήμερα ακόμη μία αποκάλυψη που θα συζητηθεί. Τι γύρευε η Ελένη Μενεγάκη μαζί με τον Ματέο Παντζόπουλο σε νοσοκομείο των βορείων προαστίων την περασμένη εβδομάδα;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες μας, η παρουσιάστρια τις τελευταίες ημέρες έχει πρόβλημα τις νύχτες αφού δεν μπορεί να κοιμηθεί, περισσότερο από μία ώρα. Οι αϋπνίες και οι ναυτίες που νιώθει την έχουν καταβάλει. Μάλιστα το παραδέχτηκε και η ίδια μπροστά στην κάμερα, λέγοντας ότι ξυπνάει τα βράδια και μετά δυσκολεύεται πάρα πολύ να κοιμηθεί. Πώς εκτονώνεται; Βλέποντας ταινίες ή μιλώντας με τους άμεσους συνεργάτες της.

Tromaktiko

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα