Ο ανατρεπτικός Τζίμης Πανούσης και η κούκλα!

«Γεννήθηκε» επί σκηνής και ξάφνιασε τους θεατές που παρακολούθησαν την πρεμιέρα του! Ο Τζίμης Πανούσης, άκρως προκλητικός και ανατρεπτικός όπως πάντα, πρόσφερε ένα ασυνήθιστο θέαμα το βράδυ του περασμένου Σαββάτου όταν κι έκανε πρεμιέρα σε μουσική σκηνή της οδού Πειραιώς. Ο εκκεντρικός καλλιτέχνης, αφού τις προηγούμενες μέρες κρέμασε ο ίδιος κούκλες του σεξ σε κεντρικούς δρόμους της Αθήνας προκειμένου να προμοτάρει την παράστασή του «Χωρατόριο 3 (Horatorio) σε Ρε Μίζερο», στο Guantanamo Club, βγήκε στη σκηνή με έναν... τρελό τρόπο!

Συγκεκριμένα, εμφανίστηκε μέσα από το αιδοίο μιας τεράστιας κούκλας -όπως εκείνες του πρόμο- αφήνοντας τους πάντες άναυδους. Φυσικά, όσοι έχουν παρακολουθήσει τα shows του Τζιμάκου δεν σοκαρίστηκαν ιδιαίτερα, μια έκπληξη ωστόσο τη βίωσαν!
Με το γνωστό καυστικό χιούμορ του ο Πανούσης σχολίασε την πολιτική και κοινωνική επικαιρότητα, διανθίζοντας την πρόζα και με τραγούδια, όπως κάνει άλλωστε χρόνια τώρα. Από τα... βέλη του δεν γλίτωσε κανείς, ενώ ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης έγινε «πρωταγωνιστής» μιας θεωρίας... συνωμοσίας, η οποία εμφανίστηκε στο video wall. Οπως ο ίδιος σημειώνει, πρόκειται για μια παράσταση «με ειδικές ατάκες, σε ένα οργανωμένο παραλήρημα με σεξιστικά αστεία και αντικομματικές εμμονές, μέχρι να έρθει ο ΣΥΡΙΖΑ να μας αναμορφώσει με ρατσιστικά νομοσχέδια πολιτικού ορθολογισμού».

Ομως ο καλλιτέχνης δεν ήταν ο μόνος που τράβηξε τα βλέμματα πάνω του -και εύλογα-, αλλά και οι συνεργάτες του. Τι άλλο είδαμε εκτός από την τεράστια sex doll και αρκετά ερωτικά... βοηθήματα επί σκηνής; Μια -πραγματική- γυμνή γυναίκα, με σάρκα και οστά, πόζαρε, έχοντας τα χέρια της στα επίμαχα σημεία, ενώ συντελεστές του «Χωρατόριου 3 σε Ρε Μίζερο» χόρεψαν... μπαλέτο γύρω από τον Πανούση, φορώντας τούλινες φούστες!Αν και η πρεμιέρα ήταν προγραμματισμένη για την περασμένη Παρασκευή, κάποια προβλήματα ανάγκασαν τον Τζίμη να δώσει την πρώτη από τις συνολικά δέκα παραστάσεις που έχει προγραμματίσει την αμέσως επόμενη μέρα.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα