Τίτλοι τέλους στον γάμο του Τόνυ Δημητρίου

Υπήρξαν ένα από τα πιο όμορφα ζευγάρια της showbiz, όμως ύστερα από δέκα χρόνια ο Τόνυ Δημητρίου και η Νίνα Αλτάνη αποφάσισαν να τραβήξουν δρόμους χωριστούς.

Ο ηθοποιός και η πρώην σύζυγος του χωρίς να τραβήξουν πάνω τους τα φώτα της δημοσιότητας, όπως έκαναν άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια, πήραν την απόφαση να χωρίσουν, αφού τα σύννεφα που είχαν μαζευτεί πάνω από τον γάμο τους δεν κατάφεραν να τα διαλύσουν, παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν και οι δυο τους. Προτεραιότητα σε ό,τι κάνουν ωστόσο έχουν τα δύο παιδιά τους, η 6χρονη Αντριάννα και ο 4χρονος Αλέξανδρος, γι' αυτό μέχρι τώρα ο Τόνυ και η Νίνα λειτούργησαν πρώτα με γνώμονα την ευτυχία τους.

Πριν από λίγους μήνες λοιπόν, σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Real News», το ζευγάρι πέρασε σοβαρή κρίση στον γάμο του. Οσο κι αν οι δυο τους προσπάθησαν να κολλήσουν το ραγισμένο γυαλί, κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Ετσι πήραν τη μεγάλη απόφαση να χωρίσουν κι αν και δεν ζουν πια μαζί, διατηρούν πολύ καλές σχέσεις. Οσοι δεν γνώριζαν την κατάσταση και πληροφορήθηκαν την είδηση έπεσαν από τα σύννεφα, αφού ο ηθοποιός και η όμορφη Νίνα θέλησαν να κρατήσουν χαμηλούς τόνους και να αφήσουν εκτός φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

Ακόμη και στα γυρίσματα της σειράς «Τρίχες», στην οποία ο Τόνυ υποδύεται έναν Κύπριο ιδιοκτήτη καφέ, οι συνάδελφοί του δεν είχαν αντιληφθεί όσα εκείνος αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα, αφού αν και ο χωρισμός τον πόνεσε, ο ηθοποιός δεν έχασε στιγμή το χιούμορ του και το κέφι του. Ανθρωποι από το περιβάλλον του ζευγαριού υποστηρίζουν πως το γεγονός ότι δεν είναι πια μαζί έχει στοιχίσει και στους δύο, όμως τα προβλήματα που αντιμετώπισαν δεν τους επέτρεψαν να συνεχίσουν να είναι μαζί.

Να πούμε πάντως ότι για τρεις σεζόν ο Δημητρίου πρωταγωνίστησε και στη θεατρική κωμωδία του Γιώργου Βάλαρη «Το διαζύγιο» με τη Δήμητρα Ματσούκα, τον Ιωσήφ Μαρινάκη και τη Μαρία Σολωμού, τίτλος που αποδείχτηκε -δυστυχώς- προφητικός...

Η γνωριμία και ο γάμος

Ο Τόνυ και η Νίνα γνωρίστηκαν πριν από δέκα χρόνια, όταν εκείνη πήγε για ποτό στο μπαρ που διατηρούσε ο ηθοποιός, στου Ψυρρή. Η όμορφη παρουσία της τον κέρδισε αμέσως και αποφάσισε να την... κυνηγήσει. Και χρειάστηκε να επιμείνει πολύ καιρό, ώστε η πανέμορφη κοπέλα να του πει το «ναι» και να γίνουν ζευγάρι.

Ο γάμος τους, με κουμπάρους τη Δέσποινα Ολυμπίου, τον καλό φίλο του Τόνυ, Σταμάτη Φτούλη και τον χειροπράκτη Παύλο Χρήστου, το 2009, στην Αγία Σοφία, στον Πλατύ Γιαλό της Σίφνου, ήταν από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές στη ζωή τους. Την ίδια μέρα είχαν βαφτίσει και την ενός έτους τότε Αντριάννα. Το 2010 η οικογένεια μεγάλωσε κατά ένα μέλος, αφού η Νίνα έφερε στον κόσμο τον γιο τους Αλέξανδρο.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα