Ελένη Μενεγάκη: Τι λέει ο γυναικολόγος για την εγκυμοσύνη

Όλο και φουντώνουν οι φήμες ότι η Ελένη Μενεγάκη είναι έγκυος στο τέταρτο παιδί της, τον καρπό του έρωτά της με τον Μάκη Παντζόπουλο Ο πανεπιστημιακός καθηγητής και προσωπικός γυναικολόγος της Ελένης Μενεγάκη, μίλησε στο περιοδικό YOU και έδωσε τις δικές του απαντήσεις για το αν η παρουσιάστρια να διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της.

– Πρώτα απ” όλα, είστε γιατρός της, όχι τώρα, εδώ και χρόνια. Σας κάνω ευθέως την ερώτηση, έχουμε την πληροφορία ότι η κυρία Μενεγάκη είναι έγκυος. Το διαψεύδετε ή το επιβεβαιώνετε;

- Αυτό πρέπει να σας το απαντήσει η ίδια… Δεν μπορώ να απαντήσω για εκείνη.

– Κάναμε ρεπορτάζ και την είδαμε να έρχεται στο ιατρείο σας.

– Nαι, ήρθε… Αποκλείεται να ήρθε στο ιατρείο μου για να κάνει μια γυναικολογική εξέταση; Θα μπορούσε να έρθει να κάνει Τεστ Παπ, το αποκλείετε; Ακούστε, για το αν είναι έγκυος η Ελένη ή όχι εκείνη πρέπει μόνο να το απαντήσει… Εγώ είμαι ο γιατρός της και πάνω απ΄όλα υπάρχει το ιατρικό απόρρητο.

– Μα στο ιατρείο σας η Ελένη το τελευταίο διάστημα έρχεται κάθε 15 μέρες. Φυσικά κι αν ερχόταν μία φορά το εξάμηνο, θα μπορούσε να σας επισκεφθεί για γυναικολογικές εξετάσεις. Κάθε 15 μέρες, όμως, όπως αντιλαμβάνεστε, προκαλεί περιέργεια - Δεν έχω να πω κάτι άλλο, παρακαλώ επικοινωνήστε με την ίδια για ό,τι άλλο θέλετε.

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα