Με τριπλό κάταγμα ο Σπύρος Σούλης

Ο αρχιτέκτονας και παρουσιαστής Σπύρος Σούλης έπεσε και έσπασε τον αριστερό καρπό του σε τρία σημεία, ενώ υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να χειρουργηθεί.

Ο υπερδραστήριος αυτή την περίοδο Σπύρος εκτός από τη συμμετοχή του στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 κάνει εντατικά γυρίσματα για τη νέα του εκπομπή, με τίτλο «Ζόρικα επαγγέλματα», στην οποία θα παρουσιάζει κάποιους επαγγελματίες που κάνουν επικίνδυνες δουλειές. Ετσι απαιτείται άψογη φυσική κατάσταση, αφού ο παρουσιαστής δεν θα καταγράφει απλώς αυτούς που τις κάνουν, αλλά θα συμμετέχει ενεργά.

Στο γύρισμα λοιπόν που έγινε χθες είχε μια πτώση, η οποία τον οδήγησε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Εκεί διαπιστώθηκε το τριπλό -σοβαρότατο- κάταγμα. Ο τραυματισμός του έχει ως αποτέλεσμα να σταματήσει να δουλεύει προς το παρόν πάνω στο νέο πρότζεκτ του ΑΝΤ1, ωστόσο δεν ανησυχεί ιδιαίτερα, αφού υπάρχουν έτοιμα αρκετά επεισόδια. Οταν πάντως η κατάστασή του το επιτρέψει, θα επιστρέψει δριμύτερος.

Οσο για τις εμφανίσεις του Σπύρου Σούλη στο «Πρωινό» αλλά και τις δουλειές του στο αρχιτεκτονικό του γραφείο; Εκείνος θέλει να είναι εντάξει απέναντι στους συνεργάτες του και θα προσπαθήσει να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του. Αυτό που θα τον δυσκολέψει πάντως είναι να γράφει στο νέο του site www.spirossoulis.co, έχει όμως στο πλευρό του την αδελφή του Κατερίνα Σούλη αλλά και τους στενούς του συνεργάτες.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα