Παπακαλιάτης: Μπούμερανγκ ο τίτλος της 1ης ιστορίας. Δείτε το τρειλέρ

Την επιστροφή του στην μεγάλη οθόνη ετοιμάζει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης αφού εδώ και αρκετούς μήνες κάνει καθημερινά γυρίσματα για τη νέα του ταινία.

Μετά το επιτυχημένο «Αν...» που αναδείχθηκε σε μία από τις πολυσυζητημένες και επιτυχημένες ταινίες της χρονιάς που πέρασε, ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης επιστρέφει στη μεγάλη οθόνη με τη δεύτερη κινηματογραφική του απόπειρα. Αυτή τη φορά, ο διάσημος ηθοποιός και σεναριογράφος καταπιάνεται με τρεις, φαινομενικά διαφορετικές ιστορίες: Μια ερωτική τριλογία που στο τέλος, όμως, αποκτά κοινό φινάλε. Ηθοποιοί από Συρία, Ευρώπη και Αμερική θα ενώσουν τις δυνάμεις τους με τους κεντρικούς Έλληνες πρωταγωνιστές, προκειμένου να αφηγηθούν τις ερωτικές ιστορίες που γεννιούνται ανάμεσα σε Έλληνες και ξένους πολίτες στην Ελλάδα του σήμερα.

Τρεις έρωτες που αναπτύσσονται σε διαφορετικά στάδια της κρίσης είναι το επίκεντρο της θεματολογίας του, με φόντο κοινωνικοπολιτικό και στόχο να προκύψει ένα φιλμ το οποίο θα μπορούν να παρακολουθήσουν και ξένοι, γιατί τους αφορά, παρόλο που έχει γυριστεί στην Ελλάδα, από έλληνες συντελεστές.

"Το ενδιαφέρον είναι πώς θα μπλεχτούν τόσοι ηθοποιοί με διαφορετικό background, κουλτούρα και ηλικία. Δεν ξέρω τι θα βγει στο τέλος αλλά για μένα είναι μοναδική εμπειρία" δηλώνει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης.

Κάθε ιστορία θα έχει κι έναν διαφορετικό τίτλο, όπως και μια διαφορετική οπτική πάνω στο αιώνιο θέμα του έρωτα. Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης γράφει το σενάριο, κρατάει το σκηνοθετικό τιμόνι και μπαίνει στο πλάνο.

Αν και τα πρώτα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει, δεν υπάρχει ακόμα τίτλος για όλες τις ταινίες. Ο τίτλος «Μπούμερανγκ» δόθηκε στην πρώτη. Το δεύτερο και τρίτο μέρος της τριλογίας θα γυριστούν αυτή την περίοδο.

Πρωταγωνιστές της πρώτης ιστορίας ο Μηνάς Χατζησάββας, η πρωτοεμφανιζόμενη Νίκη Βακάλη και ο Tawfeek Barhom.

Η παραγωγή της ταινίας είναι της Plus Productions S.A., ενώ συμπαραγωγοί είναι οι Alpha, ΟΤΕ TV και Aegean. Επίσης στα credits των εκτελεστικών παραγωγών βρίσκουμε εκτός από τον Κώστα Σούσουλα και αυτό του Χριστόφορου Παπακαλιάτη. Την διανομή της ταινίας στις κινηματογραφικές αίθουσες θα κάνει η Village.

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα