Μαστροκώστα: Ένιωσα ότι έφευγα από τη ζωή

Τη Δευτέρα έγινε γνωστό το σφοδρό τροχαίο στο οποίο και ενεπλάκη η Γωγώ Μαστροκώστα. Απο χθες το απόγευμα μέχρι και πριν απο λίγο κανείς δεν είχε πληροφόρηση περαιτέρω για την κατάσταση της. Κανείς δεν είχε την περιγραφή της.

Ωστόσο καταφέραμε να μάθουμε αρκετά. Καταφέραμε να μάθουμε πώς η ίδια βίωσε την κακιά στιγμή.

Τα λόγια της Γωγώς Μαστροκώστα σε φίλους της στο Νοσοκομείο είναι ανατριχιαστικά «Δεν είδα τίποτε. Ξαφνικά ένιωσα έναν πολύ έντονο θόρυβο και να μετακινούμε με μεγάλη δύναμη απο το σημείο που ήμουν σταματημένη. Τα τζάμια έσπασαν τα πάντα για μερικά δευτερόλεπτα μαύρισαν».

Η Γωγώ Μαστροκώστα φοβήθηκε πολυ και είναι λογικό. Η ίδια αλλά και ο σύζυγός της Τραϊανός θεωρούν πως είχε άγιο καθώς ήταν απο τις λίγες φορές που φορούσε ζώνη ασφαλείας. Μια ζώνη που την κράτησε μέσα στο αυτοκίνητο. Διαφορετικά ήταν κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι από την σύγκρουση θα πεταγόταν έξω απο το αυτοκίνητο με οδυνηρές πιθανότατα συνέπειες.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες ο οδηγός φέρεται να ήταν πιωμένος. Η Γωγώ έκανε πολλούς φίλους της να σπάσουν όταν μίλησε για την κόρη της «Στο μυαλό μου είχα την Βικτώρια και τον Τραϊανό. Δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να τους χάσω. Ένιωσα ότι έφευγα».

Πηγή: nasosblog

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα