Τα πόσα κλείνει σήμερα η Μόνικα Μπελούτσι;

Για πολλούς είναι η ομορφότερη γυναίκα στον πλανήτη. Το απόλυτο θηλυκό.
Ο λόγος για την φαντασίωση κάθε άνδρα, τη Μόνικα Μπελούτσι, που ο χρόνος το μόνο που κατάφερε 15 χρόνια μετά την τεράστια επιτυχία της ταινίας «Μαλένα» μέσω της οποίας έγινε παγκοσμίως γνωστή, είναι να την κάνει ακόμα πιο γοητευτική και ποθητή.

Το σύμβολο της μεσογειακής ομορφιάς γίνεται σήμερα 50 χρονών. Γεννήθηκε στις 30 Σεπτεμβρίου του 1964 στην Città Di Castello, στην Ούμπρια της Ιταλίας.

Στα 16 της ξεκίνησε ως μοντέλο ενώ παράλληλα σπούδαζε στο Liceo Classico. Θέλησε να γίνει δικηγόρος και συνέχισε το μόντελινγκ για να βοηθήσει οικονομικά την φοίτηση της στο Πανεπιστήμιο της Περούτζια, αλλά ο πολυτελής τρόπος ζωής της την ώθησε να παρατήσει τις δικηγορικές σπουδές.

Το 1989 αφού κατέκτησε το Παρίσι και τη Νέα Υόρκη και άφησε τη σφραγίδα της πέρα από τον Ατλαντικό, άρχισε να σπουδάζει υποκριτική.

Στην αρχή πήρε μικρούς ρόλους και το 1996 ήταν υποψήφια για το βραβείο César ως «η καλύτερη ηθοποιός» για τον ρόλο της Λίζα στο «The Apartment».

Μιλάει Ιταλικά, Γαλλικά και Αγγλικά και Ισπανικά και έχει παίξει σε ταινίες σε κάθε μια από αυτές τις γλώσσες καθώς και στα Αραμαϊκά.

Ωστόσο, η καταξίωση της στην υποκριτική ήρθε με το αντιφατικό φιλμ «Irréversible» στο οποίο υποδύεται μια γυναίκα που έχει πέσει θύμα βιασμού και κάνει τα πάντα για να εκδικηθεί τον βιαστή της.

Η Μπελούτσι ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό Βενσάν Κασέλ με τον οποίο χώρισε πριν ένα χρόνο, ενώ έχει και δύο κόρες την Nτέβα(γεννημένη στις 12 Σεπτεμβρίου του 2004)και την Λεόνι (γεννημενη στις 21 Μαϊου 2010).

Η ίδια δηλώνει ότι δυσκολεύεται να το πιστέψει. «Εγώ 50 χρονών;», είπε στους Ιταλούς δημοσιογράφους και πρόσθεσε: «Δεν το πιστεύω. Όπως και να έχει είμαι υγιής, έχω δύο παιδιά που λατρεύω, θα έλεγα ότι είναι ένας απολογισμός κάτι παραπάνω από θετικός».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα