Η δυναμική επιστροφή της Πένυς Σκάρου μετά το ατύχημα

Ολική επαναφορά για την Πένυ Σκάρου, που μέρα με τη μέρα επανέρχεται στους κανονικούς ρυθμούς της ζωής της! Η τραγουδίστρια, που τον περασμένο Ιούνιο έχασε το πόδι της σε αυτοκινητικό ατύχημα, ακολουθεί αυστηρό πρόγραμμα σε κέντρο αποκατάστασης και παράλληλα γράφει τα νέα της τραγούδια, τα οποία αναμφισβήτητα έχουν επιρροές από την περιπέτειά της.

Η Πένυ, μέχρι να προμηθευτεί το τελικό τεχνητό μέλος που έχει επιλέξει για να μπορεί να περπατάει, «φοράει» ένα πρόχειρο ομοίωμα ποδιού και σε αυτό στηρίζεται σήμερα. Το γεγονός πάντως ότι βρέθηκε από τη μια στιγμή στην άλλη χωρίς το δικό της πόδι δεν την κατέβαλε, αλλά πλέον κάνει ό,τι πρέπει για να επανέλθει όρθια και δυνατή, με το κεφάλι ψηλά, όπως ήταν και πριν από το ατύχημα.

«Κάνω διάδρομο για να μπορώ να ισορροπώ με το νέο μου μέλος και να μάθω να βαδίζω με αυτό. Η αλήθεια είναι πως δεν το βάζω κάτω και οι άνθρωποι στο κέντρο αποκατάστασης όπου πηγαίνω έχουν μείνει άναυδοι με το πώς αντιμετωπίζω τα πράγματα. Αλλά δεν θα μπορούσα να κάνω κι αλλιώς» λέει η θαρραλέα τραγουδίστρια, που παράλληλα πηγαίνει και σε γυμναστήριο για να διατηρείται σε φόρμα. Επίσης ύστερα από πολύ καιρό αισθάνθηκε την ανάγκη να αρχίσει να γράφει και πάλι δικά της τραγούδια.

«Τις τελευταίες μέρες είμαι εντελώς δοσμένη σε αυτή την ενασχόληση, που πάντα με γέμιζε και βέβαια δεν το κρύβω ότι όλο αυτό που μου συνέβη έχει περάσει και στις εμπνεύσεις μου. Ομως ακόμη είναι νωρίς για να παρουσιάσω τη νέα μου δουλειά» τονίζει η ίδια.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα