Clooney – Alamuddin: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο τους!

Ο γάμος της χρονιάς είναι γεγονός! Ο περιβόητος εργένης το Hollywood George Clooney, παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του και διεθνούς φήμης δικηγόρο Amal Alamuddin στην πανέμορφη Βενετία.

Το ζευγάρι αντάλλαξε όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης το Σάββατο σε μια συγκινητική τελετή και χθες έκανε τον πολιτικό του γάμο στο Δημαρχείο της Βενετίας.

Μέχρι στιγμής δεν είχαν κυκλοφορήσει φωτογραφίες από τον γάμο τους, όμως σήμερα οι πρώτες γαμήλιες φωτογραφίες κυκλοφόρησαν από τα περιοδικά “Hello!” και “People!” και το ζευγάρι μοιάζει να λάμπει από χαρά στα εξώφυλλά τους.

Η νύφη δείχνει εντυπωσιακή μέσα στο λευκό νυφικό της. Σύμφωνα με το “People” πρόκειται για ένα λευκό δαντελένιο νυφικό του οίκου Oscar de la Renta με κεντημένα μαργαριτάρια και στρας, που άφηνε ελαφρά έξω τους ώμους.

Ο γαμπρός από την πλευρά του επέλεξε ένα μαύρο κοστούμι από κασμίρ, σχεδιασμένο από τον Giorgio Armani, λευκό πουκάμισο, μαύρη γραβάτα και μαύρα δερμάτινα oxfords παπούτσια. Την εμφάνισή του συμπλήρωναν τα μανικετόκουμπα που είχαν χαραγμένο το όνομά του στα αραβικά και ήταν φυσικά δώρο της νύφης.



Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα