"Η διεθνώς καταξιωμένη δικηγόρος Αλαμουντίν παντρεύτηκε έναν ηθοποιό"!

Είναι αδιαμφισβήτητα ο γάμος της χρονιάς. Τα τελευταία 24ωρα τα ΜΜΕ σε όλο τον κόσμο ασχολούνται και με την παραμικρή λεπτομέρεια του γάμου του Τζορτζ Κλούνεϊ με την Αμάλ Αλαμουντίν. Εκατομμύρια άρθρα δημοσιεύθηκαν για το θέμα, αλλά ένα από αυτά κερδίζει το βραβείο του κορυφαίου τίτλου.

Ήταν το άρθρο που δημοσίευσε η ιστοσελίδα Business Woman. «Η διεθνώς καταξιωμένη δικηγόρος Αλαμουντίν παντρεύτηκε έναν ηθοποιό».

Η αμερικανική ιστοσελίδα «The Business Woman Media» με τίτλο της για το γάμο του Τζορτζ Κλούνεϊ και της… συζύγου του Αμάλ Αλαμουντίν προκάλεσε σάλο:

«Η διεθνώς καταξιωμένη δικηγόρος Αλαμουντίν παντρεύτηκε έναν ηθοποιό». Κι όμως, αυτός ήταν ο τίτλος του σχετικού κειμένου. 

Στην πρώτη παράγραφο ο Κλούνεϊ αναφέρεται απλά ως «ένας ηθοποιός», ενώ αφού ακολουθούν αρκετά για το βιογραφικό και τις επιτυχίες της Αλαμουντίν, λίγο πριν τον επίλογο ο συντάκτης γράφει ότι η δικηγόρος «παντρεύτηκε έναν ηθοποιό του οποίου το όνομα- από ότι μας λένε- είναι Τζορτζ Κλούνεϊ».

Όπως καταλαβαίνετε, η Αλαμουντίν με το πλούσιο βιογραφικό και τις επιτυχίες της είναι η πρωταγωνίστρια στο συγκεκριμένο άρθρο και όχι ο Τζορτζ Κλούνεϊ που επιτέλους άφησε πίσω του την εργένικη ζωή!

Εννοείται πως το κείμενο έχει μία δόση χιούμορ, ενώ είναι λογικό μία ιστοσελίδα που λέγεται Business Women να μην αντιμετωπίζει την Αλαμουντίν ως τη... σύζυγο Κλούνεϊ, αλλά ως μία ήδη επιτυχημένη και γνωστή στο χώρο της γυναίκα. Αλλωστε, θα μπορούσαν να είναι και χειρότερα τα πράγματα. Η λεζάντα της φωτογραφίας να ήταν «ποιος είναι αυτός δίπλα στην Αλαμουντίν»!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα