Ασημένια Μυρωδιά: Γιατί αυτοκτόνησε η 29χρονη, το τραγικό παιχνίδι της μοίρας

Σοκ έχει προκαλέσει η αυτοκτονία της 29χρονης παρουσιάστριας Ασημένια Μυρωδιά. Το κορίτσι  κρεμάστηκε μέσα στο σπίτι της, δίνοντας τέλος στη ζωή της με τον πιο τραγικό τρόπο.


Η κοπέλα είχε περάσει δύσκολα τα τελευταία χρόνια  είχε χάσει τον πατέρα της στο Λύκειο και αργότερα τον σύντροφό της από καρκίνο στο κεφάλι, ενώ η μητέρα και η γιαγιά της αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας.


Η Ασημένια ωστόσο είχε υποβληθεί και σε μια πλαστική επέμβαση στη μύτη που όμως δεν πήγε καλά και τον τελευταίο καιρό είχε απομονοθεί. Παρόλα αυτά δεν έχουν διεκρινιστεί οι λόγοι που οδήγησαν την 29χρονη να βάλει τέλος στη ζωή της.


Η φίλη της 29χρονης παρουσιάστριας, που ήταν και η  τελευταία  που την είδε, μια μόλις μέρα πριν αυτοκτονήσει:

«Είχε παραμορφωθεί από το κλάμα και την αϋπνία. Η μύτη της είχε αλλάξει από την πλαστική, αλλά δεν ήταν και τόσο τραγικό. Εκείνη το έβλεπε τραγικό» λέει, και συνεχίζει:

«Ήτανε χάλια. Μου είπε “σε παρακαλώ, έλα να σε δω”, γιατί προσπαθούσα να την δω σχεδόν ένα μήνα παρόλο που μέναμε με τρία στενά διαφορά. Ήτανε χάλια λες και μίλαγα σε ένα φυτό. Δεν είχε επαφή. Της έλεγα “σε παρακαλώ, απάντα μου. Πες μου κάτι”. “Δεν έχω να σου πω τίποτα”, μου απάντησε».

Αυτή, ήταν και η τελευταία συνάντηση που είχε με την φίλη της, καθώς λίγες ώρες μετά, έδωσε τέλος στη ζωή της.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα