"Τον θάνατο του αδερφού μου δεν θα τον ξεπεράσω ποτέ"

«Ο θάνατος σε φέρνει κοντά στο να αναθεωρήσεις πράγματα και να δεις και πόσο εύκολα φεύγεις από τη ζωή κι εσύ ο ίδιος», είπε ο Δημήτρης Μακαλιάς και μίλησε για το πώς τον επηρέασε ο θάνατος του αδερφού του, που έσβησε μόλις στα 30 του, από συγκοπή.

Ο ηθοποιός παραδέχθηκε ότι ο θάνατος του αδερφού του ήταν αφορμή για να αλλάξει σταδιακά ο χαρακτήρας του: «έτσι αποκτά νόημα, τουλάχιστον για κάποιο χρονικό διάστημα, ένα διαφορετικό νόημα η ζωή… Νομίζω με επηρέασε όπως με επηρεάζουν πολλά πράγματα γύρω μου. Ακόμα και ένα βίντεο αν δω και με συγκινήσει για κάποιο λόγο, πραγματικά μπορεί να με επηρεάσει και να μου αλλάξει ροή στον τρόπο που σκέφτομαι και λειτουργώ. Έτσι κι αυτό. Δεν είδα κάποια αλλαγή ραγδαία, να σου πω ότι από τη μια μέρα στην άλλη άλλαξα σαν άνθρωπος ή ότι συμπεριφέρομαι διαφορετικά γιατί υπάρχουν και διάφορα στάδια και για το πένθος και για οτιδήποτε».

«Το έχω παραδεχθεί ότι “έφυγε”… Το πένθος δεν το έχω περάσει τόσο ακραία ή τόσο εξωτερικά, αλλά είμαι και ένας άνθρωπος πολύ λογικός, είμαι λίγο της σειράς και της γραμμής και λίγο πιο δυνατός απ’ ότι ίσως θα ήθελα να είμαι, κι όχι τόσο συναισθηματικά ελεύθερος. Νομίζω ότι το μεγάλο κομμάτι το έχω ξεπεράσει. Το πένθος εννοώ - τον χαμό δεν τον ξεπερνάς ποτέ!», κατέληξε ο Δημήτρης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα