Σε ομάδα απεξάρτησης από το σeξ παρουσιάστρια

Σε ομάδα απεξάρτησης από το σεξ αναγκάστηκε να πάει η Γκέιλ Πόρτερ, ώστε να αναζητήσει την κατάλληλη θεραπεία για τον εθισμό της.

Η 43χρονη παρουσιάστρια, δεν έκρυψε ότι η ακραία σεξουαλική συμπεριφορά που εμφάνισε, είναι σύμπτωμα της κατάθλιψης από την οποία υποφέρει, μιας και έχει διαγνωστεί με διπολική διαταραχή.

Μάλιστα, η Πόρτερ παραδέχτηκε ότι ενώ αρχικά πήγαινε σε μεικτό γκρουπ όπου υπήρχαν και άντρες εθισμένοι στο σεξ, κατέληγε στο τέλος να «πηγαίνει» με έναν απ΄αυτούς, επομένως αναγκάστηκε να αλλάξει ομάδα και να επιλέξει μια στην οποία υπήρχαν αποκλειστικά γυναίκες.

Αυτό, δεν είναι το μόνο πρόβλημα το οποίο αντιμετωπίζει η Γκέιλ. Το 2005,εξαιτίας υπερβολικού άγχους εμφάνισε αλωπεκία, με αποτέλεσμα να χάσει όλα της τα μαλλιά.

Σήμερα, έχοντας χωρίσει από τον μουσικό Νταν Χιπγκρέιβ (πατέρα του παιδιού της), είναι single και θεωρεί πως δύσκολα θα καταφέρει να βρει κάποιον άλλον,μιας και πιστεύει πως απωθεί τους άνδρες επειδή είναι καραφλή.

«Το χειρότερο πράγμα αυτή τη στιγμή, είναι η μοναξιά που νιώθω εξαιτίας του ότι δεν έχω μαλλιά. Πολλές φορές αναρωτιέμαι τι έκανα στην προηγούμενη ζωή μου για να μου αξίζει κάτι τέτοιο στην παρούσα ζωή».

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, η Γκέιλ Πόρτερ παραδέχεται πως δεν έχει… ούτε λεφτά, με αποτέλεσμα να ψάχνει δουλειά από εδώ κι από εκεί, χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία, αφού δεν την θεωρούν «αξιόπιστη».

DETE.GR

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα