Αυτό είναι το χλιδάτο σπίτι της Miley Cyrus

Η Miley Cyrus είναι μόλις 21 ετών, μια από τις πιο γνωστότερες star του πλανήτη και μια περιουσία που θα ζήλευαν τόσο συνομήλικοί της όσο και άνθρωποι που έχουν τα διπλά της χρόνια.

Μια από τις επενδύσεις που έκανε είναι μια πανάκριβη έπαυλη αξίας 3.9 εκατομμυρίων δολαρίων, το 2011. Το όχι και τόσο φτωχικό και μικρό σπίτι της Miley βρίσκεται στην περιοχή Studio City στην Καλιφόρνια και από πολλούς έχει χαρακτηριστεί ως "το απόλυτο σπίτι για πάρτι". Ένας χαρακτηρισμός όχι και τόσο άδικος αφού η Miley κάνει συνεχώς prive party όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες που ανεβάζει στο Instagram.

Τόσο ο εσωτερικός όσο και ο εξωτερικός χώρος είναι αρκετά μεγάλοι με αποτέλεσμα η έπαυλη να είναι ιδιαίτερα επιβλητική.

 

 

 

Διαθέτει πέντε δωμάτια, ένα ιδιωτικό γυμναστήριο (πώς αλλιώς θα κρατιέται σε φόρμα) και έξι μπάνια, το ένα από αυτά αξίας 10.000 δολαρίων.

 

Επίσης, υπάρχει ειδικός χώρος για τους επισκέπτες που είναι αρκετά μεγάλος και έχει σύνδεση με το σπίτι ενώ στο τεράστιο γκαράζ φυλάσσει τα πανάκριβα οχήματα που έχει στην κατοχή της.

 

Στο κέντρο του σπιτιού υπάρχει ένα πολυτελές living room με ξύλινα πατώματα το οποίο έχει θέα τα καταπράσινα φαράγγια της Καλιφόρνια.

 

 

 

Επιπλέον, την αυλή έχει μια ηλιακά θερμαινόμενη πισίνα, χώρο για μπάρμπεκιου, καθιστικό και μια τραπεζαρία. Στον ίδιο χώρο υπάρχει ένα τεράστιο άγαλμα σε μορφή αλόγου και μια σκηνή ινδιάνων!

 

 

 

 

Η κουζίνα φέρει την υπογραφή της πασίγνωστης εταιρίας Bertazzoni και ακόμη και αν μισείς τη μαγειρική, σε αυτόν τον χώρο θα ήσουν καθημερινά με μια ποδιά.

 

 

Στο υπνοδωμάτιο όπου διαμένει η Miley εκτός από τα κλασσικά έπιπλα, διαθέτει τζάκι, φωταγωγό και ένα καθιστικό.

 

Πότε θα μας καλέσει η Miley για πάρτι;

 



Πηγή:ladylike.gr
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα