Ρουβάς- Ζυγούλη: Βάφτισαν το τρίτο τους αγγελούδι

Την μικρότερη κόρη τους βάφτισαν σήμερα στην Ερμιόνη, ο Έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάς και η κούκλα σύντροφος του και μητέρα των τριών παιδιών του, Κάτια Ζυγούλη.

Η πανέμορφη μικρή, που γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια στις 3 του περασμένου Γενάρη, πήρε το όνομα Αριάδνη! Νονά της είναι η κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη, με την οποία ο Έλληνας σταρ διατηρεί φιλία πολλών ετών. Ο Σάκης Ρουβάς είναι μάλιστα αγγελιοφόρος στις δραστηριότητες του Συλλόγου Φίλων Παιδιών Με Καρκίνο «Ελπίδα», αλλά και της Τράπεζας Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών.

rouvas.jpg
Η βάφτιση έγινε σε στενό κύκλο, στην Ερμιόνη, με το ζευγάρι να λάμπει από χαρά κι ευτυχία. Την ίδια συγκίνηση είχαν άλλωστε και στη βάφτιση του γιού τους, Αλέξανδρου το 2012, αλλά και της πρωτότοκης Αναστασίας, το 2009.

160914105413_3489.jpg
Παρόντες στο μυστήριο ήταν μεταξύ άλλων ο Γιάννης Λάτσιος, η Κατερίνα Γκαγκάκη, ο αδελφός του Σάκη, Απόστολος Ρουβάς, με τον οποίο έχουν φοβερή ομοιότητα, η σύζυγος του Χρύσανθου Πανά, Έλενα Σύρακα με τον γιό τους.

Μια φωτογραφία με τη νεοφώτιστη, τον Σάκη Ρουβά, την Κάτια Ζυγούλη και την κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη, ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η περήφανη μαμά.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα