Lady Gaga: Ετοιμαστείτε να κουνήσουμε τον Όλυμπο!

Ελα, Ελλάδα. Η θεά του έρωτα είναι εδώ. Ετοιμαστείτε να κουνήσουμε τον Ολυμπο, έγραψε στο Instagram της απευθυνόμενη στο ελληνικό κοινό προτού ακόμη κατέβει τη σκάλα του private jet της, φανερώνοντας έτσι τις προθέσεις της. Με δύο... κοχύλια να κρύβουν το στήθος της, στρινγκ εσώρουχο και διάφανη λευκή φούστα, ως άλλη Αφροδίτη του Μποτιτσέλι, πάτησε χθες το βράδυ -με τα πανύψηλα τακούνια της- επί ελληνικού εδάφους η Lady Gaga.

Η εκκεντρική pop star έφτασε στη χώρα μας προκαλώντας με το καλησπέρα της υστερία στα «Little Monsters», όπως αποκαλεί τα μέλη του fan club της παγκοσμίως. Από νωρίς (ακόμη και από τη 1.00 το μεσημέρι) πλήθος κόσμου είχε «κατασκηνώσει» έξω από τον χώρο προσγείωσης των ιδιωτικών αεροσκαφών. Αν και η άφιξή της αναμενόταν στις 18.45, η Αμερικανίδα super star έκανε την εμφάνισή της μετά τις 20.00. Οι πόρτες άνοιξαν και οκτώ χορευτές από το συγκρότημά της, φορώντας εκκεντρικά κοστούμια θυμίζοντας καστ από ταινία επιστημονικής φαντασίας, έδωσαν το δικό τους show, ετοιμάζοντας το έδαφος για την... απόλυτη βασίλισσα.

Προκλητική

Μόλις η χορογραφία τελείωσε, η Lady Gaga βγήκε σε όλο της το μεγαλείο, ενώ οι κραυγές και τα ουρλιαχτά των θαυμαστών της τράνταξαν τον χώρο. Η εμφάνισή της, προκλητική, αλλά κανείς δεν περίμενε τίποτε λιγότερο από το κορίτσι που έβαλε ως στόχο να γίνει παγκόσμιο φαινόμενο της pop μουσικής και τα κατάφερε. Αντί για τοπ, επέλεξε δύο κοχύλια, ενώ δεν άφησε τίποτε στη φαντασία, αφού η φούστα της ήταν απλώς ένα διάφανο παρεό που σκέπαζε το λευκό... στρινγκ της. Τα παπούτσια της ήταν πανύψηλα και στολισμένα με λαμπερές πέτρες. Σήκωσε τα χέρια της ψηλά, ενώ πόζαρε όπως ακριβώς και η θεά Αφροδίτη μέσα στο όστρακο, στον πασίγνωστο πίνακα του Σάντρο Μποτιτσέλι.

Επιβιβάστηκε στη λιμουζίνα της, αλλά μόλις έφτασε εκεί όπου βρίσκονταν τα... «μικρά της τέρατα», κατέβηκε και οι χορευτές τη σήκωσαν ψηλά προκειμένου να τη φωτογραφήσουν. Δεύτερο κύμα ενθουσιασμού και... τσιρίδων, με τη Lady Gaga να απολαμβάνει κάθε στιγμή. Αλλωστε η σχέση της με το fan club της είναι έντονου... πάθους. Οπως μάθαμε, στο ταξίδι τη συνοδεύει η μητέρα της Cynthia, αλλά και το μαύρο γαλλικό μπουλντόγκ της, η Asia, το οποίο δεν αποχωρίζεται ποτέ.

Εκλαιγαν

Ανάμεσα στους fans της, μια 9χρονη με τη 15χρονη αδερφή της, αλλά και παιδιά που ήρθαν ακόμη και από την Κύπρο προκειμένου να απολαύσουν τη μεγάλη αυριανή συναυλία της στο Ολυμπιακό Στάδιο. Αρκεί να σας πούμε ότι μετά την αναχώρησή της κάποιοι από τους θαυμαστές της είχαν πέσει στο έδαφος και έκλαιγαν, αφού στο πέρασμά της, το ίνδαλμά τους απλώς τους είχε... ακουμπήσει!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα