Πρώην της Λόπεζ: Η σχέση μας ήταν εφιάλτης. Ήταν ένα τσίρκο

Μπορεί η φαντασίωση κάθε άντρα να είναι μια… σχέση με την Τζένιφερ Λόπεζ, ένας πρώην της όμως που έζησε μαζί της- και μάλιστα την παντρεύτηκε- έχει άλλη άποψη!

Έντεκα χρόνια έχουν περάσει από τότε που ο χορογράφος Κρις Τζαντ χώρισε με την Λατίνα σταρ αλλά φαίνεται πως αυτός ο δεσμός τον… στιγμάτισε, αφού χαρακτήρισε το γάμο του μαζί της «εφιάλτη» και «τσίρκο»! Ναι, καλά διαβάσατε!

Ωστόσο, γιατί αποφάσισε να τα εξομολογηθεί όλα αυτά τώρα, πραγματικά είναι απορίας άξιο!

Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ της Τζέι Λο «Love don’t cost a thing» στα τέλη του 2000. Έγιναν αμέσως ζευγάρι και λίγους μήνες μετά το 2001 παντρεύτηκαν. Ο γάμος τους όμως κράτησε μόλις εννέα μήνες, ενώ το διαζύγιο τους εκδόθηκε το 2003.

«Το να είσαι παντρεμένος με κάποια τόσο όμορφη και τόσο ταλαντούχα όσο η Τζένιφερ Λόπεζ είναι εφιαλτικό. Δεν έχεις προσωπική ζωή, δεν έχεις ηρεμία, δεν έχεις τίποτα. Παύεις να είσαι φυσιολογικός άνθρωπος. Ο γάμος μας ήταν ένα τσίρκο. Έβλεπα ανθρώπους κρεμασμένους από εδώ κι από κει για να καταφέρουν να τραβήξουν έστω μία φωτογραφία. Πολλοί συνελήφθησαν. Ήταν τραγικό όλο αυτό» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μετά από αυτές τις αποκαλύψεις, όπου φύγει-φύγει οι υποψήφιοι "γαμπροί"!
jlo-y-cris-judd_655x438.jpg

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα