Παντρεύτηκε πρόσφατα και συνεχίζει να φλερτάρει!

Τι κι αν πλέον ανήκει στο κλάμπ των παντρεμένων ο Γιώργος Μανίκας συνεχίζει να φλερτάρει με άλλες γυναίκες και μάλιστα μπροστά στη σύζυγό του Έλλη:«το κάνω μπροστά της και γελάμε» επισημαίνει ο Γιώργος Μανίκας και συνεχίζει: «τώρα έχει αλλάξει ο τρόπος που με βλέπουν οι γυναίκες. Άλλωστε τις γυναίκες τις ιντριγκάρει να πάρουν τον άντρα μιας άλλης γυναίκας».

Το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου στην Βαρυμπόμπη, και την ίδια μέρα βάφτισαν και τον μόλις 18 μηνών γιό τους Άγγελο Ιωάννη, στον οποίο και οι δύο έχουν μεγάλη αδυναμία:«πριν ακόμα γεννηθεί ο μπέμπης ονειρευόμουν πως η ζωή μας θα ήταν τέλεια μαζί του τελικά όλα είναι πιο μαγικά απ’ ότι φαντάστηκα» δήλωσε σε συνέντευξή του το μοντέλο!

Οι φίλοι του γαμπρού λίγα λεπτά πριν το μυστήριο τον ξύρισαν!

Ο Γιώργος Μανίκας στη συνέντευξή του,λέει πως είχε συμφιλιωθεί πολύ νωρίς τόσο με την ιδέα του γάμου, όσο και με την ιδέα του παιδιού και περίμενε πως και πως αυτή τη μέρα:«η μέρα του γάμου μας ήταν έτσι όπως την ονειρεύτηκα. Ένα μεγάλο πάρτι μαζί με αγαπημένα πρόσωπα που διασκέδαζαν μέχρι το πρωί και έκαναν πλάκες άλλωστε δε θα ήθελα να ήταν κάτι το τυπικό» δήλωσε το μοντέλο.

Ούτε και η σύζυγός του όμως Έλλη Γκελεβεσάκη είχε ιδιαίτερο άγχος:«ήμουν ήρεμη γιατί είχα πάρει εξαρχής την απόφαση πως θα είμαι μ’ έναν άντρα τα επόμενα 75χρόνια της ζωής μου» λέει χιουμοριστικά!

Το ζευγάρι άλλωστε είχε ξαναπαντρευτεί με πολιτικό γάμο λίγες μέρες πριν τον ερχομό του γιού του και μάλιστα είχε πάει στο Δημαρχείο φορώντας αθλητικές φόρμες!
Όσο για το αν σκοπεύουν να μεγαλώσουν σύντομα την οικογένειά τους; Και οι δύο λένε πως θέλουν ένα δεύτερο παιδάκι .

manikas.jpg

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα