Αδερφός Αντώνη Βαρδή: Δεν μας έδειξε ποτέ ότι πόναγε

«Ήταν τόσο υπερήφανος που δεν μας έδειξε εμάς ποτέ πόσο πόναγε. Δεν ήθελε να μας μεταφέρει το άσχημο της υπόθεσης της δικής του», εξομολογείται ο ετεροθαλής αδερφός του Αντώνη Βαρδή και μιλά για την τελευταία επιθυμία του καλλιτέχνη, αλλά και το πώς αντιμετωπίζει η οικογένειά του την απώλεια.

Εμφανώς συγκινημένος και με δάκρυα στα μάτια, ο Χρήστος Δείξιμος είπε στο Happy Day: «μας έδινε δύναμη ο ίδιος κι ας είχαμε το τρέξιμο στο νοσοκομείο… Δεν νομίζω ότι έχει φύγει, δεν θα φύγει ποτέ. Ο Αντώνης είναι στο σπίτι του, είναι παντού. Έφυγα από το σπίτι και στο δρόμο τον είδα στη στάση. Μπαίνω στο σπίτι και τον έχω δίπλα μου».

«Η τελευταία του επιθυμία ήταν να ταφεί σε αυτό το σπίτι που έφτιαχνε 25 - 30 χρόνια, στη γωνία. Έφτιαξε ένα πανέμορφο παρεκκλήσι γι’ αυτό τον λόγο και είχε ζητήσει να ταφεί εκεί. Πήραμε αρνητική απάντηση από τους πάντες », συνέχισε ο ίδιος και αποκάλυψε ότι η οικογένεια προσπαθεί να δημιουργήσει το ίδρυμα που χρειάζεται ώστε να ικανοποιηθεί η τελευταία επιθυμία του Αντώνη Βαρδή, αλλά και πως ο καταξιωμένος δημιουργός δεν έμαθε ποτέ πως κάποιοι έγραψαν ότι πέθανε ενώ εκείνος έδινε ακόμα την «μάχη»…

Θυμίζουμε πως ο Αντώνης Βαρδής «λύγισε» στις 2 Σεπτεμβρίου, σε ηλικία 66 ετών, νικημένος από τον καρκίνο με τον οποίο πάλευε 23 χρόνια.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα