Και επιχειρηματίας η Μαρία Μπεκατώρου!

Το δικό της «σαλόνι ψυχαγωγίας» απέκτησε η Μαρία Μπεκατώρου. Η γλυκιά παρουσιάστρια, που είναι -όπως αποδεικνύεται- υπέρμαχος της παροιμίας «των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν, μαγειρεύουν», έγινε πρόσφατα και επιχειρηματίας.

Εδώ και είκοσι περίπου μέρες λειτουργεί στην πλατεία της Νέας Σμύρνης ένα cafe-restaurant. Πρόκειται για επιχειρηματική κίνηση που μελετούσε εδώ και καιρό, καθώς -ως γνωστόν- οι τηλεοπτικές δουλειές έχουν πολύ συχνά ημερομηνία λήξης. Και μπορεί τη συγκεκριμένη περίοδο οι μετοχές της δημοφιλούς παρουσιάστριας να είναι ιδιαίτερα ανεβασμένες, όμως κανείς δεν μπορεί να ξέρει τι του επιφυλάσσει το μέλλον. Μάλιστα στο νέο της αυτό εγχείρημα συνεργάζεται με δύο πολύ καλούς φίλους της, τον Ερμή Φιλίππου και τον Αλέξανδρο Κοντιζά.

Το μαγαζί «βαφτίστηκε» Parlor και «νονά» του ήταν η ίδια η Μαρία. Η συγκεκριμένη λέξη σημαίνει σαλόνι ψυχαγωγίας για φίλους ή χώρος υποδοχής. Η παρουσιάστρια επιμελήθηκε με πολλή αγάπη το εσωτερικό του bar-restaurant και έβαλε τις δικές της πινελιές στη διακόσμηση. Και τούτο γιατί ήθελε να δημιουργήσει ένα ζεστό περιβάλλον, ένα meeting point για εκείνη και τους φίλους της. Μάλιστα από τις πρώτες κιόλας μέρες λειτουργίας του καταστήματος αποδεικνύεται πως είναι και εξαιρετική οικοδέσποινα.

Η Μαρία Μπεκατώρου με τον γνωστό αυθορμητισμό της υποδέχεται τους πάντες και προσπαθεί να τους κρατήσει ευχαριστημένους τόσο όσον αφορά το μενού όσο και το service. Φυσικά μόλις ενημερώθηκαν για το νέο επιχειρηματικό εγχείρημά της πολλοί άνθρωποι της σόουμπιζ που έχουν συνεργαστεί μαζί της πήγαν εκεί για να τη στηρίξουν. Ανάμεσά τους ο Κώστας Δόξας και ο Παντελής Καναράκης, με τους οποίους το Μαράκι είχε συνεργαστεί στο φιλανθρωπικό talent show «Your face sounds familiar». Η Μαρία προσπαθεί να τελειώνει με όσο το δυνατόν περισσότερες εκκρεμότητες έχει στο cafe-restaurant της, προτού ξεκινήσουν στο φουλ οι τηλεοπτικές υποχρεώσεις της.

Η Κεφαλονίτισσα παρουσιάστρια θα εμφανίζεται πλέον ζωντανά στα «Kαρντάσιανς» του ΑΝΤ1 με τους Γρηγόρη Αρναούτογλου και Δημήτρη Σταρόβα (μάλιστα η εκπομπή θα προβάλλεται πλέον τρεις φορές την εβδομάδα, από δύο πέρυσι). Εξάλλου, από το δεύτερο μισό της σεζόν θα είναι η οικοδέσποινα και στο σόου «Your face sounds familiar», που αποσπά μεγάλο κομμάτι του χρόνου της, επίσης στο κανάλι του Αμαρουσίου. Είπε όμως και το «ναι» σε μία γκεστ εμφάνιση στο σίριαλ «Tρίχες» των Ρήγα - Αποστόλου και έτσι θα τη δούμε και σε ρόλο ηθοποιού. Τα εγκαίνια της επιχείρησης υπάρχουν σκέψεις να πραγματοποιηθούν μέσα στον Οκτώβρη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα