Και πάλι στην πίστα η Ειρήνη Μερκούρη!

Οι φήμες την ήθελαν να έχει κλειστεί σε μοναστήρι, όμως εκείνη όχι μόνο δεν εγκατέλειψε την κοσμική ζωή, αλλά επιστρέφει και στις νυχτερινές πίστες! Η Ειρήνη Μερκούρη από τον Οκτώβριο θα εμφανίζεται στο κέντρο Caramela μαζί με τον Σάκη Αρσενίου, τον Κυριάκο Κυανό, τον Δημήτρη Καραδήμο και τους Knock Out.

Πριν από λίγες μέρες έγινε η φωτογράφιση για την αφίσα του σχήματος. Αυτό που παρατηρεί κανείς είναι πως η τραγουδίστρια παραμένει το ίδιο ελκυστική και sexy, όπως στα πρώτα καλλιτεχνικά βήματά της.

Η αλήθεια είναι πως στο παρελθόν η Ειρήνη Μερκούρη ήρθε αντιμέτωπη με διάφορα προβλήματα που την κράτησαν μακριά από την πρώτη γραμμή της δημοσιότητας: καταρχάς, διέκοψε τη συνεργασία της με τη δισκογραφική εταιρία της, με την οποία από το 2001 έκανε επιτυχίες, ενώ το 2012 πέρασε σοβαρή περιπέτεια με την υγεία της. Ετσι, το 2010 ήταν η τελευταία φορά που τραγούδησε σε αθηναϊκό κέντρο με τον Αντύπα και τον Πέτρο Ιμβριο, ενώ το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς έδωσε μια σειρά από συναυλίες στην Ελλάδα, πότε μόνη της και πότε με τον Σταύρο Κωνσταντίνου. Ωστόσο όλα τα χρόνια που απείχε από τις πίστες τη βλέπαμε κατά καιρούς να επισκέπτεται διάφορα νυχτερινά κέντρα και να τραγουδάει... εκτός προγράμματος παίρνοντας το μικρόφωνο από συναδέλφους της, όπως ο Νίκος Κουρκούλης, ο Κωνσταντίνος Αργυρός και τελευταία ο Χρήστος Χολίδης στο Frangelico.

Η είδηση επιστροφής της τραγουδίστριας στις ζωντανές εμφανίσεις ξάφνιασε -ευχάριστα- πολύ κόσμο, καθώς τα τελευταία χρόνια γύρω από το όνομά της υπήρχε η φήμη ότι ακολουθεί τον δρόμο της μοναστικής ζωής. Ειδικά πέρυσι υπήρχαν διάχυτες πληροφορίες ότι έχει κλειστεί σε μοναστήρι της Μυτιλήνης, κάτι που η ίδια στη διάρκεια της εμφάνισής της στην εκπομπή «Τα Καρντάσιανς» (τον περασμένο χειμώνα) διέψευσε κατηγορηματικά.

«Η Ειρήνη είναι πολύ θρησκευόμενο άτομο και δεν κρύβει πως στην αρρώστια που πέρασε και έφτασε μέχρι το χειρουργείο τη βοήθησε ο Θεός και όλα πήγαν καλά.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα