Συνέλαβαν ως πόρνη διάσημη ηθοποιό που φιλούσε τον σύζυγό της

Πέρασαν χειροπέδες σε ηθοποιό του Hollywood ως πόρνη, επειδή αντάλλασσε φιλιά με τον σύζυγό της σε δημόσιο χώρο.

Το περιστατικό δεν συνέβη σε κάποια χώρα του αραβικού κόσμου, αλλά στο Los Angeles, των Ηνωμένων Πολιτειών.



Θύμα του υπερβάλλοντος ζήλου των αστυνομικών, η αφροαμερικανή ηθοποιός Daniele Watts, η οποία έγινε γνωστή από την ερμηνεία της στην ταινία «Τζάνγκο, ο Τιμωρός», στο ρόλο της «Κόκο».

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ίδια και ο σύζυγός της, μέσω των προσωπικών τους σελίδων στο Facebook, όλα ξεκίνησαν όταν το ζευγάρι φιλήθηκε σε κεντρικό δρόμο της πόλης.

Μεσολάβησαν λίγα λεπτά, ώσπου δύο αστυνομικοί τους πλησίασαν και ζήτησαν από την ηθοποιό να τους δείξει την ταυτότητά της. Η Watts, η οποία μιλούσε στο κινητό της τηλέφωνο, αρνήθηκε και ζήτησε εξηγήσεις.

Τότε οι αστυνομικοί την ακινητοποίησαν, της πέρασαν χειροπέδες και την έβαλαν στο περιπολικό. Λίγο αργότερα και μόλις οι αστυνομικοί την αναγνώρισαν και επιβεβαίωσαν τα στοιχεία της, την άφησαν ελεύθερη χωρίς να της δώσουν εξηγήσεις.



Μιλώντας στο CNN, η Watts υπογράμμισε ότι αρνήθηκε να δώσει την ταυτότητά της, διότι «πιστεύει στην Αμερική και σε ό,τι αυτή αντιπροσωπεύει».

Το περιστατικό δεν κατεγράφη στο βιβλίο συμβάντων καθώς δεν υπήρξε σύλληψη.

Η Αστυνομία του Los Angeles από την πλευρά της, υποστήριξε ότι ανταποκρίθηκε σε κλήσεις αυτοπτών μαρτύρων, οι οποίοι κατήγγειλαν ότι η Watts και ο φίλος της επιδίδονταν σε «σεξουαλικές πράξεις» σε δημόσιο χώρο μέσα στο αυτοκίνητό τους.

Νομικοί δήλωσαν στο ίδιο δίκτυο ότι οι αστυνομικοί διατηρούν το δικαίωμα να ζητήσουν να δουν την ταυτότητα κάποιου, αν υπάρχουν υπόνοιες για παράνομη συμπεριφορά.



Η καταγγελία έλαβε διαστάσεις, καθώς, σύμφωνα με το ζευγάρι, ο λόγος της προσαγωγής δεν είναι άλλος από το χρώμα τους…

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα