Aγνώριστη η Gaga στην Κωνσταντινούπολη!

Μια περούκα που θύμιζε Cher και ένα σύνολο που έμοιαζε με baby doll, μόνο που είχε γούνινες λεπτομέρειες και μακριά ουρά, εμφανίστηκε η Lady Gaga στο αεροδρόμιο Kemal Ataturk της Κωνσταντινούπολης. Όλα αυτά τα συνδύασε με μαύρα ψηλοτάκουνα μποτάκια.

Την εκκεντρική ποπ σταρ περίμεναν στο αεροδρόμιο χιλιάδες θαυμαστές της που ήθελαν να της σφίξουν το χέρι και να πάρουν ένα αυτόγραφο.  Η Lady Gaga θα δώσει συναυλία στην Κωνσταντινούπολη την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου ενώ μετά καταφθάνει στη χώρα μας.

Η Gaga  ανέβασε φωτογραφίες στο λογαριασμό της στο Instagram γράφοντας: "Επιτέλους είμαι με τους όμορφους Τούρκους θαυμαστές μου. Σας ευχαριστώ για τις αγκαλιές και το χειροκρότημα, είστε εκπληκτικοί".

Η ίδια μάλιστα αποκάλυψε ότι οι θαυμαστές της έσπασαν τα οδοφράγματα που είχαν στηθεί για την αγγίξουν.

Στη συνέχεια η τραγουδίστρια ανέβασε φωτογραφίες από το ξενοδοχείο όπου διαμένει. Συγκεκριμένα, πόσταρε την τούρτα που την περίμενε στη σουίτα της, αλλά και το γράμμα του διευθυντή του ξενοδοχείου.

 

"Η σουίτα μου στην Κωνσταντινούπολη είναι απλώς συγκλονιστική. Ένας φοβερός χώρος, φοβερή διακόσμηση και πολυτέλεια. Κοιτάξτε το σοκολατένιο γλυκό σε σχήμα κύκλου, το μεγάλο πιάνο και τα λουλούδια. Θα γράψω μερικά κομμάτια όσο θα μείνω εδώ",  έγραψε η Lady Gaga.


"Άφησαν ένα γλυκό σημείωμα για την Miss Asia (σ.σ. το σκύλο της) δίπλα από το κρεβάτι της, από το φαγητό της και τα ασημένια μπολ. Απόλυτη κομψότητα, ένα εκατομμύριο 'ευχαριστώ', νιώθω σαν πριγκίπισσα" έγραψε.

 



Πηγή: enikos.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα