Αυτό ο άγγελος ξέρει να κολάζει!

Όταν κάποιος ακούει άγγελος της Victoria Secret το μόνο που ξέρει είναι ότι θα πρόκειται για την τελειότητα.

Τα μοντέλα της διάσημης αμερικάνικης εταιρείας εσωρούχων επιλέγονται με πολύ αυστηρά κριτήρια, ενώ για τα ίδια τα κορίτσια αποτελεί φόρο τιμής ο τίτλος, καθώς και ένα βαρύ όπλο για τη μετέπειτα πορεία τους στις πασαρέλες του κόσμου.

Μία από αυτές λοιπόν είναι και η 29χρονη Ολλανδή Doutzen Kroes. Η κοπέλα από την κρύα ευρωπαϊκή χώρα ανεβάζει εύκολα τη θερμοκρασία με τις τέλειες αναλογίες και τις καμπύλες της, που δικαιολογούν επάξια της θέσης της στις επιδείξεις της Victoria.

Λίγες μέρες πριν, ανέβασε μία φωτογραφία στο Instagram προκαλώντας το θαυμασμό χιλιάδων ανδρών και το…αίσθημα κατωτερότητας εκατομμυρίων γυναικών.

Η θεϊκή παρουσία ξαπλωμένη μπρούμυτα σε ένα χαλί. Το χαλί ήταν το μόνο ύφασμα στο χώρο, αφού η ίδια ήταν γυμνή. Κι όμως χωρίς ίχνος προκλητικότητας η σεξουαλικότητάς της έχει αναδειχθεί τέλεια από τον φωτογράφο της εταιρείας εσωρούχων, Russel James.

Η φωτογραφία αποτελεί ένα μόνο δείγμα από το βιβλίο του που πρόκειται να κυκλοφορήσει άμεσα, με τίτλο «Angels by Russel James».


Πρόκειται για ένα φωτογραφικό λεύκωμα με 304 σελίδες γεμάτες γυμνές φωτογραφίες, μεταξύ των οποίων Kendall Jenner, η Gisele Bundchen, η Rihanna και η Adriana Lima.

Οι φωτογραφίες του λευκώματος θα εκτεθούν τον ερχόμενο Νοέμβριο στην Φλόριντα.

http://www.antenna.gr/news/life/article/363645/o-aggelos--poy-kolazei

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα