Έκανε ψώνια και ξεσήκωσε την Ελούντα!

Ψώνια έκανε κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Κρήτη η πριγκίπισσα του Μπαχρέιν! Η Sheikha Hessa bint Khalifa al Khalifa, η πανέμορφη σύζυγος του Sheikh Abdulla Bin Isa al Khalifa, δευτερότοκου γιου του σουλτάνου του Μπαχρέιν, πέρα από τις βουτιές που έκανε στα καταγάλανα νερά της Ελούντας, δεν σταμάτησε να μπαινοβγαίνει στα καταστήματα και να ψωνίζει πανάκριβα... σουβενίρ. Οπως, για παράδειγμα, ένα ρολόι αξίας 150.000 ευρώ!

Την ημέρα που αναχώρησε το πριγκιπικό ζεύγος, μέλη της ασφάλειάς τους πέρασαν από το τελωνείο του αεροδρομίου Ηρακλείου και δήλωσαν τις αγορές που είχε κάνει η σύζυγος του πρίγκιπα, ούτως ώστε να εισπραχθεί το ποσοστό του ΦΠΑ. Ο τελωνειακός υπάλληλος έμεινε με το στόμα ανοιχτό όταν είδε ένα πολυτελέστατο ρολόι που είχε αγοράσει η πριγκίπισσα από κοσμηματοπωλείο στην Ελούντα, η αξία του οποίου προσέγγιζε τα 150.000 ευρώ!

Πανέμορφο

Το κόσμημα ήταν αναμφισβήτητα πανέμορφο, αφού ήταν διακοσμημένο με πολύτιμους λίθους. Ο υπάλληλος φυσικά έκανε τη δουλειά του και προέβη στις απαραίτητες ενέργειες για να επιστραφεί στο πριγκιπικό ζεύγος ο ΦΠΑ, ο οποίος έφτανε τα 34.500 ευρώ!

Το γαλαζοαίματο ζευγάρι και η συνοδεία του είχαν καταλύσει πριν από λίγες ημέρες στο πολυτελές ξενοδοχειακό συγκρότημα της Ελούντας «Elounda Gulf Villas & Suites», το οποίο έχει φιλοξενήσει στο παρελθόν πολλές προσωπικότητες του διεθνούς τζετ σετ και γαλαζοαίματους.

Η πριγκίπισσα Sheikha Hessa bint Khalifa al Khalifa ήταν μέλος του Ανωτάτου Συμβουλίου για τις γυναίκες μεταξύ 2001 και 2004, είναι μόνιμο μέλος του διοικητικού συμβουλίου από το 2004, εκτελεστική διευθύντρια του Jazz Bahrain από το 2005, μέλος του γυναικείου διεθνούς κινήματος ειρήνης Suzanne Mubarak και μέλος των Νέων Αράβων Ηγετών του Μπαχρέιν. Με τον Sheikh Abdulla bin Isa al Khalifa έχουν αποκτήσει πέντε παιδιά, τρεις γιους και δύο κόρες.

Ο 39χρονος πρίγκιπας είναι ο δευτερότοκος γιος του βασιλιά του Μπαχρέιν Hamad bin Isa al Khalifa και της πρώτης συζύγου του Sabika bint Ibrahim al Khalifa. Είναι ιδιοκτήτης σπιτιών στο Κένσινγκτον και το Ντέβον της Αγγλίας, ενώ έχει πάθος με τη μουσική. Είναι φαν του Μάικλ Τζάκσον, με τον οποίο ήταν φίλος, των Led Zeppelin και του Μπομπ Μάρλεϊ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα