Η Ντόρα Κουτροκόη βάφτισε τον εννέα μηνών γιο της

Τον μικρό της πρίγκιπα, που εδώ και εννέα μήνες τής έχει αλλάξει τη ζωή, βάφτισε την περασμένη Τετάρτη η Ντόρα Κουτροκόη στην Αγιά Σοφιά στη Θεσσαλονίκη.

Η δημοσιογράφος, που σε λίγο καιρό θα μας καλημερίζει και πάλι στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη, και ο σύζυγός της Μανώλης Λουπασάκης, πέρσι τα Χριστούγεννα δέχτηκαν το πιο όμορφο και ανεκτίμητο δώρο, τον ερχομό του γιου τους. Η οικογένειά τους μεγάλωσε και ολοκληρώθηκε η ευτυχία του ζευγαριού, με την πανευτυχή μαμά να ανεβάζει φωτογραφίες στον προσωπικό λογαριασμό της στο facebook και να μοιράζεται με τους φίλους της μοναδικές στιγμές. Τώρα λοιπόν, πάλι μέσα από τη σελίδα της ενημέρωσε για τη βάφτιση του μικρού, καθώς αποκάλυψε το όνομα του νεοφώτιστου που ονομάστηκε Λευτέρης, όπως λέγεται ο παππούς από την πλευρά του μπαμπά του. Η μαμά όμως τον φωνάζει Λευθέρη.

Η βάφτιση έγινε στην Αγιά Σοφιά στη Θεσσαλονίκη και όπως μάθαμε, ο μικρός δεν έκλαψε πολύ, μάλιστα επειδή άλλαξε το πρόγραμμα του ύπνου του, λόγω της κούρασης από το μυστήριο κοιμήθηκε προτού καν βγουν από την εκκλησία. Νονά του μικρού ήταν η Γιάννα Κουκουράκη, ξαδέρφη του Μανώλη Λουπασάκη.

Μετά τη βάφτιση ακολούθησε τραπέζι σε γνωστό εστιατόριο στην παραλία της πόλης, ενώ το γλέντι συνεχίστηκε και αργότερα στα μπουζούκια.

Το ζευγάρι, που ήθελε να κρατήσει μακριά από τη δημοσιότητα τη βάφτιση του μικρού, μοιράστηκε αυτή την προσωπική στιγμή του με φίλους και συγγενείς, οι οποίοι ευχήθηκαν τα καλύτερα στον μικρό και στους γονείς.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα