Χαμός με τις γυμνές φωτογραφίες των σταρ

«Καίγονται» τα πληκτρολόγια παγκοσμίως τις τελευταίες ώρες, έπειτα από την είδηση περί διαρροής γυμνών φωτογραφιών διάσημων σταρ στο διαδίκτυο.

Οι χρήστες του διαδικτύου πληκτρολογούν με… μανία τα ονόματα των εν λόγω γυναικών, και τα «πρωτεία» κατέχουν η Τζένιφερ Λόρενς και η Αριάνα Γκράντε.

Την ίδια ώρα, ολοένα και περισσότερες φωτογραφίες των διασημοτήτων που ποζάρουν γυμνές, διαρρέουν στο διαδίκτυο…

«Είναι τόσο ενοχλητικό και δυσάρεστο να παίρνουν κάποιοι στα χέρια τους την ιδιωτική μας ζωή» σημείωσε με μια «οργισμένη» ανάρτηση στο Twitter η Τζένιφερ Λόρενς.

Ο εκπρόσωπός της δε ανακοίνωσε ότι θα προχωρήσουν σε αγωγές για παραβίαση της ιδιωτικής ζωής της ηθοποιού. «Αυτή είναι μια κατάφωρη παραβίαση της ιδιωτικής ζωής.

Δείτε εδώ τις φωτογραφίες που έχουν διαρρεύσει

«Πειρατικές» φωτογραφίες οι οποίες απεικονίζουν σε γυμνές στιγμές τους μια σειρά από αστέρια της αμερικανικής βιομηχανίας του θεάματος όπως η Jennifer Lawrence και η Rihanna κυκλοφόρησαν την Κυριακή στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, μετέδωσαν τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.

Ήρθαμε σε επαφή με τις αρχές οι οποίες θα ασκήσουν διώξεις σε οποιονδήποτε χρησιμοποιήσει αυτές τις φωτογραφίες» αναφέρεται στην ανακοίνωση του εκπροσώπου της Jennifer Lawrence όπως μετέδωσε ο διαδικτυακός τόπος ΤΜΖ, που ειδικεύεται σε θέματα διασημοτήτων.

Ανάμεσα στα θύματα των hackers που έχουν ή εικάζεται ότι έχουν στην κατοχή τους γυμνές φωτογραφίες διάσημων προσώπων της αμερικανικής σκηνής του θεάματος είναι η Amber Heard η Avril Lavigne, η Gabrielle Union και η Hayden Panettiere.

Επίσης, στη λίστα των ονομάτων που δίνουν οι Αρχές ότι έπεσαν θύματα της συγκεκριμένης διαδικτυακής επίθεσης είναι: Kaley Cuoco-Sweeting, Kate Upton, Lea Michele, Brie Larson, Kirsten Dunst, Becca Tobin, Jessica Brown Findlay, Hope Solo, Teresa Palmer, Krysten Ritter, McKayla Maroney, Yvonne Strahovski.

Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιες σταρ που παρ' ότι έπεσαν θύματα του χάκερ και οι γυμνές φωτογραφίες τους είναι στη διάθεσή του, δεν έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο: Aubrey Plaza, Candice Swanepoel, Cara Delevingne, Cat Deeley, Hillary Duff, Kelly Brook, Michelle Keegan, Selena Gomez, Rihanna και Vanessa Hudgens.

Θύματα έχουν πέσει παλαιότερα πολλές διάσημες γυναίκες όπως οι Kim Kardashian, Kate Upton, Jane McCarthy, Hillary Duff, και πολλές ακόμη γνωστές γυναίκες της αμερικανικής και διεθνούς σκηνής όπως αναφέρει η ιστοσελίδα Μashable.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα