Η showbiz μοιράζει κουφέτα!

Μπορεί η νύφη να... θαλασσοδάρθηκε και να έφτασε ξυπόλητη στην εκκλησία, αλλά το πήρε το παλικάρι της με δόξα και τιμή!

Σε παραδοσιακό νησιώτικο και άκρως ρομαντικό σκηνικό που στήθηκε στη Λέρο, συνοδεία μουσικών οργάνων και με άρωμα από ινδικό φούλι να έχει πλημμυρίσει την ατμόσφαιρα, ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου το απόγευμα του Σαββάτου ο Αργύρης Αποστόλου και η Χριστίνα Κωνσταντίνου. Επειτα από τέσσερα χρόνια σχέσης, ο ηθοποιός και η αγαπημένη του (καθηγήτρια αγγλικών) αψήφησαν τις άσχημες καιρικές συνθήκες και ανέβηκαν τα σκαλιά του Ιερού Ναού του Αγίου Ισιδώρου στη Λέρο, τόπο καταγωγής του γαμπρού.

Αν και το μυστήριο ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει στις 19.00, ο καιρός δεν ήταν σύμμαχος του ζευγαριού. Εξαιτίας των πολλών μποφόρ και των τεράστιων κυμάτων, που κατέβρεχαν ακόμη και τους προσκεκλημένους που στέκονταν στα βράχια, το καΐκι το οποίο μετέφερε τη νύφη δυσκολεύτηκε να δέσει στον μικρό μώλο, με αποτέλεσμα η τελετή να ξεκινήσει μία ώρα αργότερα. Μάλιστα η νύφη ήρθε αντιμέτωπη και με άλλη... επικίνδυνη αποστολή: έπρεπε να διασχίσει το στενό μονοπάτι από την ακτή ως τον ναό πάνω στις ψηλοτάκουνες γόβες της, πράγμα που στάθηκε ακατόρθωτο. Ετσι, πέταξε τα παπούτσια της και έφτασε ξυπόλητη μέχρι το κατώφλι της γραφικής εκκλησίας, όπου κοντοστάθηκε και ξαναφόρεσε τα παπούτσια της.

Ο γαμπρός πάλι, πιστός στο ραντεβού του, έφτασε με ένα αυτοκίνητο αντίκα του '30. Καθ' όλη τη διάρκεια της διαδρομής του προς τον ναό τον συνόδευαν οργανοπαίκτες.

Κουμπάροι στην πιο ευτυχισμένη στιγμή του ζευγαριού ήταν ο παιδικός φίλος του γαμπρού, Νίκος Μπόγδανος, και η φίλη της νύφης, Λαμπρινή Μπαλάφα.

Μετά τον γάμο ακολούθησε γλέντι μέχρι πρωίας με παραδοσιακή μουσική και, όπως ήταν φυσικό, η νύφη κι ο γαμπρός χόρεψαν μέχρι τελικής πτώσης.

Πολλοί καλεσμένοι συνδύασαν το μυστήριο με διακοπές και έμειναν μία εβδομάδα περίπου στο νησί. Μία μέρα πριν από το μυστήριο έγινε κοινό beach party, στο οποίο το ζευγάρι υποδέχτηκε τους φίλους του. Στο pre wedding party λόγω της ζέστης έπαιξαν μέχρι και μπουγέλο. Μάλιστα οι φίλοι του γαμπρού, αφού έβρεξαν τα χρήματα που είχε στην τσέπη του, στη συνέχεια του τα κόλλησαν στο μέτωπο.

Το ζευγάρι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν έχει καταλήξει αν θα πάει αμέσως ταξίδι του μέλιτος. Πάντως η πρώτη τους επιλογή είναι η Ισπανία και δεύτερη η Πράγα (κοντά στα Χριστούγεννα).

Κουφέτα αλλά και βάφτιση για την οικεγένεια Μανίκα

Γάμος και βάφτιση δύο σε ένα για τον Γιώργο Μανίκα και την Ελλη Γελεβασάκη. Εναν σχεδόν χρόνο μετά τον γάμο τους στο δημαρχείο, το όμορφο ζευγάρι ετοιμάζεται να ανέβει και τα σκαλιά της εκκλησίας. Την ίδια μέρα (στις 16 Σεπτεμβρίου) θα πραγματοποιηθεί εκτός από τον γάμο τους και η βάφτιση του γιου τους, που θα πάρει τα ονόματα Αγγελος  Ιωάννης.

Ο Γιώργος και η Ελλη είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο Παλαιού Φαλήρου σε κλειστό κύκλο. Ομως είχαν υποσχεθεί σε όσους τους έκαναν παράπονα πως θα ακολουθήσει μεγάλο πάρτι με τον θρησκευτικό τους γάμο. Πράγματι κράτησαν την υπόσχεσή τους και έτσι την Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου θα ενωθούν με τα δεσμά του γάμου, παρουσία 300 ατόμων!

Το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί στον ιερό ναό εντός του κτήματος «Αριάδνη», στη Βαρυμπόμπη, όπου η νύφη έχει ετοιμάσει ένα μοναδικό σκηνικό και για τα δύο events της οικογένειας. Το νυφικό που έχει επιλέξει να φορέσει η δημοσιογράφος το κρατάει μυστικό, όμως σίγουρα θα εντυπωσιάσει με τις αναλογίες που διαθέτει ως πρώην μοντέλο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κουμπάροι στον γάμο τους θα είναι ο βολεϊμπολίστας του Ολυμπιακού Σωτήρης Σωτηρίου (από την πλευρά του γαμπρού) και η Στέλλα Γιάνναρη (από την πλευρά της νύφης). Θα ακολουθήσει η βάφτιση του μικρού, με νονούς τον ξάδερφο του Γιώργου και μια φίλη της Ελλης. Ο μπόμπιρας της οικογένειας θα πάρει το όνομα Αγγελος Ιωάννης. Το λαμπερό ζευγάρι της showbiz είναι μαζί σχεδόν τέσσερα χρόνια και σε αυτή την ξεχωριστή στιγμή του θα έχει κοντά του τα αγαπημένα του πρόσωπα και τους φίλους του.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα