Κρασσάς - Μπάρλα: Ανακωχή για χάρη των δύο παιδιών τους

Μία εβδομάδα μετά τη δημοσίευση της αίτησης ασφαλιστικών μέτρων της Λίλας Μπάρλα κατά του πρώην συζύγου της και γνωστού επιχειρηματία Ηλία Κρασσά, ο Mr Fresh δείχνει τη διάθεση να κατευνάσει τα πνεύματα για χάρη των δύο παιδιών τους. Μάλιστα ο κ. Κρασσάς με αποκλειστικές δηλώσεις του στην «Espresso» ξεκαθαρίζει μια και καλή τα πράγματα και αποκαλύπτει τις προθέσεις του να μη ρίξει άλλο λάδι στη φωτιά.

«Στο φύλλο της εφημερίδας "Πρώτο Θέμα" της περασμένης Κυριακής δημοσιεύθηκαν αυτούσιες περικοπές αιτήσεως ασφαλιστικών μέτρων της πρώην συζύγου μου, Ευαγγελίας Μπάρλα, οι οποίες αναπαράχθηκαν στον ηλεκτρονικό Τύπο. Δεν προτίθεμαι να αντικρούσω επί της ουσίας τους αναληθείς αυτούς και δυσφημιστικούς ισχυρισμούς, και μάλιστα διά του Τύπου. Εκείνο που προέχει για μένα είναι να διαφυλάξω την ψυχική ακεραιότητα των παιδιών μας και την οικογενειακή μου ηρεμία. Αλλωστε εκπληρώνω στο ακέραιο τις υποχρεώσεις μου προς τα παιδιά και την πρώην σύζυγό μου, πράγμα που ούτε η ίδια αμφισβητεί. Σας ενημερώνω, τέλος, ότι τα δύο μέρη ήδη βρίσκονται σε προχωρημένη επικοινωνία, που διεξάγεται σε θετικό κλίμα, με αποκλειστικό γνώμονα το συμφέρον των παιδιών μας» δηλώνει ο γνωστός νιόπαντρος επιχειρηματίας (αφού πρόσφατα τέλεσε τον γάμο του με τη Βίκυ Καγιά στο Παρίσι), ο οποίος μέχρι σήμερα τηρούσε σιγή ιχθύος.

Την προσπάθεια και από τις δύο πλευρές να πέσουν οι τόνοι, με πρωτοβουλία του επιχειρηματία, επιβεβαιώνει και ο δικηγόρος του Σταύρος Τόγιας. «Καταβάλλεται σοβαρή προσπάθεια και από τις δύο πλευρές, προκειμένου να γεφυρωθεί η μεταξύ τους διαφορά χάριν των παιδιών τους. Ολα βαίνουν καλώς. Δεν προτίθενται να τροφοδοτήσουν τη δημοσιότητα με νέες δηλώσεις».

Διαπληκτισμός

Αφορμή για την προσφυγή της Λίλας Μπάρλα στη Δικαιοσύνη στάθηκε ο έντονος διαπληκτισμός που είχε με τον πρώην σύζυγό της 10 ημέρες μετά τον γάμο του με τη Βίκυ Καγιά στο Παρίσι. «Τη Δευτέρα 28/07/2014 και ώρα 11.10 ο κ. Κρασσάς συνομιλούσε στο σταθερό τηλέφωνο του σπιτιού με τα παιδιά μου, όταν την ίδια ώρα άκουσα το κουδούνι του σπιτιού να χτυπάει αδιάκοπα και επίμονα. Με έκπληξη διαπιστώνω ότι ήταν ο ίδιος που χτυπούσε μανιωδώς το κουδούνι της οικίας ενόσω συνομιλούσε με τα παιδιά. Από το έντονο, επίμονο και συνεχές χτύπημα (συνέχιζε αδιάκοπα επί πέντε λεπτά), κατάλαβα ότι οι διαθέσεις του δεν θα μπορούσε να είναι καλές. Στο σημείο αυτό να διευκρινίσω ότι η συγκεκριμένη ημέρα δεν ήταν μέρα που θα έβλεπε τα παιδιά, ούτε καν μας είχε ενημερώσει για την επίσκεψή του αυτή. Βγαίνοντας στο μπαλκόνι προκειμένου να τον ρωτήσω σχετικά με την επίσκεψή του αυτή και την έντονη επιμονή του, άρχισε απρόκλητα να βρίζει και να λέει: "Ανοιξε, μωρή πατσαβούρα, γαμ..., από μένα ζεις, είσαι ένα τίποτα" και άλλες παρεμφερείς εκφράσεις ίδιου λεκτικού επιπέδου. Η παρουσία του και η συμπεριφορά του αυτή φυσικό επόμενο ήταν να αναστατώσουν τα παιδιά μου. Αυτονόητο ήταν ότι, λόγω των προηγούμενων εμπειριών μου και των επανειλημμένων κακοποιήσεων που είχα υποστεί, δεν υπήρχε περίπτωση να επιτρέψω σε αυτόν τον άνθρωπο να εισέλθει στην κατοικία μου και να αναστατώσει την ηρεμία μας. Στα παιδιά δημιουργήθηκε έντονη συναισθηματική φόρτιση, μη κατανοώντας τους λόγους που δεν επιτρέπω στον πατέρα τους να εισέλθει, δεδομένου ότι στην προσπάθειά μου να τα προστατέψω από τα δικά μου άσχημα βιώματα ουδέποτε τους έχω αναφέρει έστω και μία φορά τις εμπειρίες που έχω ζήσει από τον πατέρα τους και πρώην σύζυγό μου. Η αντίδρασή μου ήταν να εξαπολύσω απειλές ότι θα καλέσω περιπολικό να τον απομακρύνει από την οικία μου, ενώ ο ίδιος με πλήρη αναισθησία απαντούσε πρόστυχα» ανέφερε η πρώην κυρία Κρασσά στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει, ενώ παρέθεσε και άλλα περιστατικά.

«Αξιοσημείωτο είναι, εκτός των άλλων, ότι στις 17/07/2014 παραβιάζοντας δικαστική απόφαση ταξίδεψε με τα παιδιά μου στο εξωτερικό, χωρίς καν να έχω την παραμικρή ενημέρωση. Στην προσπάθειά μου να επικοινωνήσω μαζί τους ουδέποτε ανταποκρίθηκε στις τηλεφωνικές μου κλήσεις παρά μόνο για να με απειλήσει με φράσεις όπως: "Αντε γαμ..., μην ξαναπάρεις, μωρή καρι...!" (για το συμβάν αυτό έχω καταθέσει μήνυση στο Α.Τ. Γλυφάδας)».

Το συμβάν παρουσία της Εύης Βατίδου

Η Λίλα Μπάρλα συμπεριέλαβε στην αίτηση και ένα συμβάν από τότε που ο πρώην σύζυγός της ήταν ζευγάρι με την Εύη Βατιδου. «Σε έξοδό μου σε νυχτερινό κατάστημα βρέθηκε τυχαία και ο ίδιος με τη σύντροφό του. Με εμφανή κατανάλωση αλκοόλ και από τους δύο για μία ακόμη φορά, ο κ. Κρασσάς -και ήδη καθ' ου- κατευθύνθηκε στο τραπέζι μου και άρχισε να με σπρώχνει βίαια λέγοντας χαρακτηριστικά: "Σε σπρώχνω, τι θα μου κάνεις; Κανείς δεν μπορεί να μου κάνει τίποτα! Τους γαμ... όλους". Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η τότε σύντροφός του κυρία Εύη Βατίδου γελούσε περιπαικτικά εις βάρος μου και προκλητικά τού έλεγε "Μπράβο", επικροτώντας προφανώς τη βίαιη, αλλοπρόσαλλη και άκρως προσβλητική συμπεριφορά εις βάρος μου».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα