Ετοιμάζεται για διπλή βάπτιση η Σταματίνα!

Για διπλή βάφτιση ετοιμάζεται πυρετωδώς η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην πιο... Happy Day της ζωής της! Η παρουσιάστρια του Alpha και ο σύζυγός της, γνωστός ποινικολόγος Θέμης Σοφός, θα βαφτίσουν τις δύο κορούλες τους, που έχουν ολοκληρώσει την οικογενειακή ευτυχία τους. Το λαμπερό ζευγάρι έστειλε ήδη στους εκλεκτούς προσκεκλημένους το γνωστό «Save the date», ενώ το επόμενο διάστημα θα αποσταλούν και τα προσκλητήρια.

Το διπλό μυστήριο θα τελεστεί στις 21 Σεπτεμβρίου, στις 12.00 το μεσημέρι, στο Κτήμα Νάσιουτζικ, εκεί όπου το 2011 η Σταματίνα και ο Θέμης αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης. Η μεγάλη κόρη του ζευγαριού (είναι ήδη ενός έτους), την οποία φωνάζουν Νάγια, θα βαφτιστεί Παναγιώτα, όπως λένε τη μητέρα της παρουσιάστριας. Νονοί της θα είναι η σύζυγος του γνωστού επιχειρηματία Αλέξανδρου Λεμονή, Μαριάντζελα και ο δικηγόρος Γιώργος Παμπορίδης, που ήταν συμφοιτητής του Θέμη Σοφού στη Νομική. Η μόλις 2,5 μηνών μικρή αδελφή της Νάγιας, η Μαίρη, θα βαφτιστεί με το όνομα της άλλης γιαγιάς. Λάδι θα της βάλει η δημοσιογράφος Μαίρη Παλιαλέξη, που, εκτός από προσωπική φίλη της Σταματίνας, είναι και η αρχισυντάκτριά της στην εκπομπή «Happy Day». Ομως και η μικρή Μαίρη θα έχει και δεύτερο νονό, τον επί 15 χρόνια φίλο του μπαμπά της και γνωστό επιχειρηματία Κώστα Παπακωστόπουλο.

Φυσικά το ζευγάρι έχει φροντίσει ώστε μετά τις βαφτίσεις να ακολουθήσει δεξίωση προς τιμήν των παιδιών τους και των καλεσμένων τους. Η Σταματίνα από την ερχόμενη Δευτέρα θα βρίσκεται στην Αθήνα, για να αρχίσει την προετοιμασία της εκπομπής της και να διευθετήσει τις τελευταίες λεπτομέρειες του διπλού μυστηρίου. Οπως μαθαίνουμε, τα μαλλιά και το μακιγιάζ της θα επιμεληθεί ο Δημήτρης Σταματίου, με τον οποίο συνεργάζεται αρκετά χρόνια, ενώ τα ρούχα της ο προσωπικός της στιλίστας Αντώνης Βορεάκος.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα