Αλεξάνδρα Ούστα: Έξοδος για τη σύντροφο του Σάκη Μπουλά με καλές φίλες

Μία από τις σπάνιες βραδινές εξόδους της έκανε η σύντροφος του Σάκη Μπουλά, περίπου έξι μήνες μετά τον θάνατό του, έχοντας στο πλευρό της δύο από τους ανθρώπους που στάθηκαν στήριγμά της στις δύσκολες στιγμές!

Η νεαρή ηθοποιός διασκέδασε το βράδυ της Πέμπτης με την Κατερίνα Τσάβαλου και την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, που είχε τα γενέθλιά της! Μάλιστα, η Κατερίνα «ανέβασε» φωτογραφία τους στα social media, με την Αλεξάνδρα να ποζάρει ανάμεσα σε εκείνη την εορτάζουσα.

oustabirthday.jpg

Αυτή είναι η πρώτη έξοδος της Αλεξάνδρας μετά από αρκετό καιρό, καθώς, στις αρχές του Αυγούστου είχε βρεθεί στην Επίδαυρο για να παρακολουθήσει την παράσταση «Βάτραχοι» του Αριστοφάνη., αλλά και η πρώτη της μετά τα άσχημα νέα για το «λουκέτο» στο καφέ - εστιατόριο που είχε ανοίξει ο αείμνηστος ηθοποιός στην πλατεία Καρύτση και πέρασε σε εκείνη μετά τον θάνατό του.

«Υπάρχουν δύο - τρεις  άνθρωποι από το χώρο που τους νιώθω πολύ κοντά μου και τους εμπιστεύομαι», είπε στην πρώτη της συνέντευξη μετά τον θάνατο του Σάκη Μπουλά η ηθοποιός, προσθέτοντας ότι αισθάνεται τυχερή που οι φίλες της είναι στο πλευρό της και δεν έχει βιώσει την μοναξιά…

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα