Χώρισε η Παυλίνα Βουλγαράκη

Αυτό το καλοκαίρι ήταν μοναχικό για την Παυλίνα Βουλγαράκη. Η πανέμορφη κόρη του πρώην υπουργού Γιώργου Βουλγαράκη, δεν είναι πλέον ζευγάρι με τον γνωστό επιχειρηματία Πέτρο Απαλάκη. Το ζευγάρι πήρε την απόφαση να χωρίσει, παρά το γεγονός ότι ζούσε κάτω από την ίδια στέγη, στην Αγία Παρασκευή. Οι δυο τους, όπως αθόρυβα έζησαν τον έρωτά τους, έτσι βίωσαν και τον χωρισμό, αφού είναι άνθρωποι χαμηλών τόνων και δεν θέλουν να προβάλλουν την προσωπική τους ζωή για οποιονδήποτε λόγο.

Ευτυχώς για την τραγουδίστρια η περιοδεία που έκανε σε όλη την Ελλάδα την κράτησε απασχολημένη, ώστε να μη σκέφτεται τα περασμένα. Το έριξε δηλαδή στην εργασιοθεραπεία και, απ' ό,τι φαίνεται, το... κόλπο έπιασε. Μάλιστα, αμέσως μετά το tour που έκανε (η Παυλίνα εμφανίστηκε και στο River Party, το οποίο διοργανώνεται κάθε χρόνο στο Νεστόριο) μπήκε στο στούντιο προκειμένου να ηχογραφήσει τα νέα κομμάτια της.

Μπαλάντες

Ηδη έχει κυκλοφορήσει την πρώτη δισκογραφική δουλειά της με μπαλάντες τις οποίες έχει γράψει εκείνη. Αλλωστε την περιμένει ένας «γεμάτος» χειμώνας με live εμφανίσεις, οπότε πρέπει να έχει πλούσιο υλικό.

Οσο για την προσωπική της ζωή, φαίνεται ότι έχει περάσει σε δεύτερη μοίρα, αφού ακόμη ο χωρισμός είναι «φρέσκος». Η 24χρονη είχε γνωριστεί με τον Πέτρο Απαλάκη το περσινό καλοκαίρι μέσω κοινών γνωστών στη Μύκονο. Εκείνη είχε πάει για διήμερο με τις φίλες της και τελικά έμεινε ενάμιση μήνα για χάρη του.

Πάντως, σε πρόσφατη συνέντευξή της η Παυλίνα αποκάλυψε τις δύσκολες καταστάσεις που βίωσε όταν ξέσπασε το σκάνδαλο του Βατοπαιδίου, στο οποίο εμπλέκονταν οι γονείς της Γιώργος Βουλγαράκης και Κατερίνα Πελέκη. Η νεαρή τραγουδοποιός είπε πως επί πέντε χρόνια έπαιρνε αντικαταθλιπτικά χάπια, ενώ ως «μόνη διέξοδο» είχε, όπως είπε, την ψυχίατρό της.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα