Pitt - Jolie: Στη δημοσιότητα οι λεπτομέρειες του γάμου!

Όπως έγινε γνωστό Αντζελίνα Τζολί και Μπραντ Πιτ παντρεύτηκαν κρυφά το Σάββατο 23 Αυγούστου στη Γαλλία και συγκεκριμένα στο 45,5 εκατομμυρίων κτήμα τους το Chateau Miraval που βρίσκεται στη Νίκαια.

Ο γάμος του διάσημου ζευγαριού έγινε όπως ακριβώς τον ήθελαν, σε στενό οικογειακό κύκλο και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η τελετή έγινε στο στολισμένο με λουλούδια Chateau Miraval. Η ημερομηνία δεν ήταν καθόλου τυχαία αφού σηματοδοτεί την συμπλήρωση των δέκα χρόνων από τη γνωριμία των δύο ηθοποιών στα γυρίσματα της ταινίας «Mr. & Mrs. Smith», απ’όπου άρχισαν όλα.

Το νυφικό που φόρεσε η Αντζελίνα λέγεται πως ήταν λευκό, με μακριά ουρά και βέλο, φτιαγμένο από δαντέλα και μετάξι, ενώ η ηθοποιός φόρεσε ένα μικρό χρυσό μενταγιόν της μαμάς της Μαρσελίν Μπερτράντ, η οποία «έφυγε» απ’τη ζωή από καρκίνο στα 56 της χρόνια.  «Ο Μπραντ έμεινε με το στόμα ανοικτό όταν την είδε, ήταν εκθαμβωτική», δήλωσε πηγή από το περιβάλλον των δύο ηθοποιών.

Τα παιδιά τους είχαν ενεργό ρόλο στην τελετή, τα αγόρια φορούσαν κρεμ λινά ρούχα, ασορτί με το γαμπριάτικο κοστούμι του Μπραντ Πιτ, ενώ τα κορίτσια επέλεξαν φορέματα που ταίριαζαν στο προσωπικό τους στυλ και φτιάχτηκαν ειδικά για την περίσταση.

Οι βέρες, οι οποίες αποκαλύφθηκαν στην πρώτη δημόσια εμφάνιση του 50χρονου ηθοποιού στη Μάλτα, σχεδιάστηκαν από τον καλό φίλο του ζευγαριού Ρόμπερτ Πρόκοπ και η τιμή τους εκτιμάται στα 7.500 ευρώ. Ο ίδιος κοσμηματοπώλης σχεδίασε και το σμαραγδένιο, 16 καρατίων, δαχτυλίδι αρραβώνων της Αντζελίνα, που κόστισε περίπου 380.000 ευρώ.

Τέλος το ζευγάρι έβγαλε άδεια γάμου από δικαστήριο της Καλιφόρνια, το οποίο και επικύρωσε νομικά το μυστήριο στη Γαλλία.

Chateau Miraval: Το κτήμα του ζευγαριού όπου παντρεύτηκαν

pirgos1

pirgos2

pirgos3

pirgos4

pirgos5

pirgos6

Πηγή: govastileto.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα