Μανώλης Λιδάκης: Παραλίγο να καούμε ζωντανοί ...

Τα δραματικά λεπτά που έζησε, όταν το αμάξι του τυλίχθηκε στις φλόγες, περιέγραψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star o Μανώλης Λιδάκης, που υπέστη εγκαύματα στην προσπάθειά του να σώσει τον σκύλο του μέσα από το φλεγόμενο όχημα!

Το αμάξι του τραγουδιστή πήρε φωτιά ενώ βρισκόταν καθ’ οδόν για τις διακοπές του στην Κυπαρισσία και ο ίδιος τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να σώσει το σκύλο του, ένα μπόξερ που είχε στριμωχτεί στα πίσω καθίσματα.

«Το αυτοκίνητο πήρε φωτιά ξαφνικά! Έβγαζε καπνούς. Εγώ δεν μπορούσα να σταματήσω κάπου γιατί γίνονταν έργα. Ξαφνικά, δεν λειτουργούσαν ούτε τα φρένα κι εγώ ήμουν σε ένα αυτοκίνητο φλεγόμενο, το οποίο εκινείτο με εμένα και το σκύλο μου. Αφού δεν λειτουργούσε τίποτα, αναγκάστηκα να το ρίξω σε κάτι μπάρες», είπε ο Μανώλης Λιδάκης.

Χωρίς δεύτερη σκέψη και αψηφώντας κάθε κίνδυνο, ο τραγουδιστής έκανε ό,τι μπορούσε για να σώσει το αγαπημένο του κατοικίδιο: «μπήκα μέσα, τον έβγαλα, αλλά εκεί το πλήρωσα. Δεν μετανιώνω καθόλου που το πλήρωσα! Έχω εγκαύματα στα χέρια και το πρόσωπο… Εγώ μπήκα μέσα στη φωτιά για να βγάλω τον σκύλο έξω. Κι αυτός το ίδιο θα είχε κάνει για μένα!».

«Το ευχάριστο είναι ότι δεν έκλεισαν οι πόρτες, ώστε να καούμε ζωντανοί εκεί μέσα!», κατέληξε ο τραγουδιστής, προσθέτοντας ότι το μόνο που θυμάται από την περιπέτειά του είναι ένα πεντάλεπτο σαν κινηματογραφική ταινία.

Πλέον, ο Μανώλης Λιδάκης ξεκουράζεται στο σπίτι του και θέλει να αφήσει πίσω το ατύχημά του…

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα