Χρηστίδου: παραδέχεται δυσκολίες στον γάμο με τον Μαραντίνη!

To ότι ο γάμος της με τον Θοδωρή Μαραντίνη αντιμετώπισε δυσκολίες παραδέχεται η Σίσσυ Χρηστίδου, αποκαλύπτοντας αν σκέφτηκαν να χωρίσουν, αλλά και το αν σκοπεύουν να κάνουν τρίτο παιδί!

«Ποτέ δεν σκεφτήκαμε να χωρίσουμε. Όταν ήρθε στη ζωή μας ο Φίλιππος, είχαμε δυσκολία στην προσαρμογή και δεν ξέραμε πώς να το χειριστούμε. Το χάσαμε! Ακόμα και τότε, όμως, ήμασταν μαζί και χέρι-χέρι το παλέψαμε. Ποτέ δεν ήρθαμε αντιμέτωποι, πάντα ήμασταν σύμμαχοι», λέι η παρουσιάστρια.

Μετρώντας οκτώ χρόνια γάμου, η Σίσσυ δεν διστάζει να παραδεχθεί πως είναι ερωτευμένη και λέει για τον σύζυγό της: «είναι ένας άντρας πολύ απρόβλεπτος και δεν αφήνει ποτέ τη σχέση μας να λιμνάσει. Η ζωή δίπλα του είναι μια συνεχής περιπέτεια. Είναι αδύνατον να βαρεθείς».

«Θα ήθελα πολύ και ένα τρίτο παιδί. Μου αρέσουν οι μεγάλες οικογένειες. Θα ήταν ωραία να έρθει κι ένα κοριτσάκι, γιατί με τρεις άνδρες νιώθω λίγο μόνη, αλλά το βασικό είναι ότι θα επιθυμούσα και άλλο παιδί. Το φύλο λίγο μας νοιάζει», καταλήγει η Σίσσυ, που έχει ήδη δύο αγοράκια.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα