Μιχάλης Χατζηγιάννης: Τι απαντά για τη σύλληψή του

Ποινική δίωξη για ψευδή αναφορά στις Αρχές ασκήθηκε από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών στον Μιχάλη Χατζηγιάννη για την υπόθεση της ψευδούς δήλωσης κλοπής των πινακίδων του πολυτελούς αυτοκινήτου του. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης αφέθηκε ελεύθερος, ενώ η εισαγγελία διέταξε να διερευνηθεί περαιτέρω η υπόθεση. Σε ανακοίνωσή του, ο δικηγόρος του Μιχάλη κάνει λόγο για παρανόηση.

Η περιπέτεια άρχισε από την αδιευκρίνιστη, μέχρι στιγμής, κίνηση συνεργάτη του Μιχάλη να πάει στο αστυνομικό τμήμα της Γλυφάδας και να δηλώσει κλοπή πινακίδας από ένα αυτοκίνητο πολυτελείας που ανήκει στον δημοφιλή τραγουδιστή. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στη δήλωση κλοπής προσδιοριζόταν και ο πιθανός χρόνος αφαίρεσης των πινακίδων, μεταξύ 23 και 25 Αυγούστου, όταν το αυτοκίνητο, σύμφωνα πάντα με τον συνεργάτη, ήταν σταθμευμένο στη Γλυφάδα.

Οι αστυνομικοί ωστόσο, μετά από μια σύντομη έρευνα, διαπίστωσαν ότι το πανάκριβο σπορ αυτοκίνητο δεν κυκλοφόρησε τις τελευταίες μέρες, καθώς είναι ακινητοποιημένο από το 2009 σε μάντρα πώλησης πολυτελών αυτοκινήτων. Όσο για τις πινακίδες για τις οποίες δηλώθηκε κλοπή, σύμφωνα με τις ίδιες αστυνομικές πηγές, αυτές βρίσκονταν στην κατοχή του αρμόδιου υπαλλήλου της έκθεσης αυτοκινήτων.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, οι αστυνομικοί οδήγησαν τον Μιχάλη και τον συνεργάτη του στον εισαγγελέα, όπου τους ασκήθηκε ποινική δίωξη για ψευδή αναφορά στις Αρχές και αφέθηκαν ελεύθεροι.

«Για το θέμα που δημοσιεύεται στα ΜΜΕ αναφορικά με αυτοκίνητο της ιδιοκτησίας του Μιχάλη Χατζηγιάννη, δηλώνω ότι το όλο ζήτημα οφείλεται σε παρανόηση. Όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν αυτό θα προσκομισθούν στις αρμόδιες Αρχές οι οποίες, άλλωστε, ακόμη επεξεργάζονται προδικαστικά την υπόθεση χωρίς να παραπέμψουν κανένα σε δίκη, ως εκ παραδρομής αναφέρθηκε σε μερίδα του Τύπου», σχολίασε ο δικηγόρος του τραγουδιστή.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα